Ce pachet de avantaje ai pe SHonline.ro?

BUCURESTI - 1 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Magazinele de haine second-hand se află de foarte mult timp în atenția tuturor iubitorilor de modă. De ce? În primul rând, reprezintă o variantă excepțională de a ne completa garderoba cu produse de calitate, din colecțiile unor branduri renumite și, în special, la prețuri mai mult decât avantajoase.

SHonline

SHonline

 Hainele second-hand ne vor defini personalitatea în cel mai unic mod posibil.  

SHonline

Și ce fashionist sau fashionistă nu se dă în vânt după acest trio de succes: calitate înaltă, piese de designer și tarife convenabile? Fără îndoială, popularitatea magazinelor de haine second-hand a crescut considerabil în ultimii ani.  

Totuși, una dintre problemele pe care pasionații de cumpărături o întâmpină constant este imposibilitatea de a frecventa locațiile favorite exact în acele zile în care se primește marfă, spre a-și spori șansele de a găsi adevărate chilipiruri. Să mai luăm în calcul și că, de obicei, hainele second-hand nu sunt disponibile în mai multe exemplare și că stocurile se epuizează extrem de rapid? 

Ei bine, toate aceste probleme aparțin de domeniul trecutului cu SHonline.ro – un magazin online de haine second hand, care își surprinde constant clienții cu numeroase avantaje. 

Care sunt principalele beneficii de care ne bucurăm pe SHonline .ro? 

Există o listă complexă de motive pentru care obișnuim să cumpărăm mai des online, decât să străbatem magazinele din mall-uri sau din centrele comerciale. Cu toate acestea, în cele ce urmează am sintetizat beneficiile pe care le avem atunci când optăm pentru cumpărăturile de haine second hand online

Sortarea produselor dorite în funcție de diverse criterii 

Chiar dacă, în magazine, articolele pot fi organizate în numeroase moduri, spre a ne ușura procesul de cumpărare, pe SHonline avem posibilitatea de a filtra rezultatele căutării în funcție de sex, brand sau categorie.  

Livrare rapidă 

Deși nu cumpărăm direct din magazinele fizice, SHonline.ro nu întârzie niciodată cu livrarea produselor, astfel încât să intrăm în posesia noilor noastre achiziții în cel mai scurt timp posibil. 

Retur sigur și facil 

Pe SHonline.ro beneficiem de o perioadă de 14 zile pentru returnarea articolelor, iar contravaloarea comenzii va fi rambursată în maximum 3 zile lucrătoare de la recepționarea returului. Binențeles, procedura de retur este pe cât se poate de simplă, conform pașilor indicați pe site. 

Confort sporit 

Absolut nimic nu se poate compara cu posibilitatea de a ne alege articolele preferate direct din confortul propriei locuințe, fără a mai străbate fiecare magazin în parte. De altfel, putem selecta locația în care ne vor fi livrate comenzile, fără să ne mai îngrijorăm că trebuie să ne deplasăm prin oraș. 

Economisim timp 

Acesta este, în mod cert, unul dintre cele mai importante avantaje ale cumpărăturilor online, mai ales deoarece putem plasa comenzile indiferent de oră, zi sau de activitățile pe care le mai derulăm simultan. 

Opțiuni diverse de plată 

Fie că ești adeptul plăților cash sau cu cardul, pe SHonline.ro tu alegi cum dorești să plătești produsele achiziționate, în funcție de varianta care ți se potrivește cel mai bine. 

Discount-uri săptămânale 

Cu siguranță, nu este deloc un secret faptul că magazinele de haine second-hand au prețuri foarte mici, astfel încât, indiferent de buget, să ne permitem cel puțin o sesiune de shopping. Totodată, magazinul online SHonline.ro le pregătește săptămânal clienților săi surprize pe cât se poate de atractive, concretizate prin reduceri masive de prețuri.  

Dacă și tu erai în căutarea unor motive suficient de bune spre a-ți actualiza garderoba, acum nu mai ai nicio scuză plauzibilă pentru a nu da start cumpărăturilor: SHonline.ro te așteaptă în permanență cu oferte de nerefuzat!