Ce tipuri de personalitate dezvăluie scrisul de mână?

Suceava - 9 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

În calitate de profesionist în afaceri, îți selectezi cu atenție ținuta în fiecare zi, pentru a transmite o notă de autoritate și profesionalism. Liniile costumului tău și strălucirea pantofilor transmit oamenilor ideea că ești pregătit pentru orice provocare în afaceri. Hainele pe care le porți nu sunt însă singurele care exprimă detalii despre personalitate. Stiloul pe care îl porți în buzunarul costumului sau în poșetă evidențiază, de asemenea multe detalii despre caracterul tău. Un stilou este un instrument pe care îl folosești în fiecare zi ca profesionist în afaceri, așa că asigură-te că instrumentul tău de scris transmite mesajul potrivit.

Poenari stilouri

Poenari stilouri

Un stilou de lux , așa cum sunt cele din gama Poenari vor transmite ideea de eleganță și rafinament. Persoanele care sunt atente la originalitatea stiloului sunt perfecționiste, autoritare și dedicate. Pe lângă stiloul în sine, tipul scrisului de mână dezvăluie mai multe tipuri de personalitate.

 

Ce poate spune scrisul de mână despre personalitate?

Grafologii studiază scrisul de mână și evidențiază relația dintre stilul de scriere și caracter. Se crede că scrisul de mână poate fi folosit pentru a realiza un portret psihologic al unei persoane și pentru a determina principalele sale trăsături de personalitate. Tipul personalității reflectat prin tipul scrisului de mână iese cel mai bine în evidență atunci când este utilizat un stilou.


Înclinarea scrisului de mână

Dacă o persoană scrie, înclinând literele spre stânga, atunci este un individualist căruia nu-i pasă de opinia societății. Întotdeauna își va pune propriile interese mai presus de ale celorlalți. Dacă înclinația spre stânga este puternică, atunci, acest lucru indică autosuficiența și independența individului.

Scrisul înclinat spre dreapta reprezintă un semn de creativitate, echilibru și spirit sociabil. Pot exista schimbări de dispoziție în comportamentul persoanei. Un unghi vizibil de înclinare spre dreapta semnalează o persoană cu bune abilități de lider, dar denotă și gelozie excesivă.

Scrisul de mână fără înclinație dezvăluie o persoană care gândește rațional. Este în armonie cu ea însăși și practic nu este măcinată de conflicte interne. Astfel de oameni iau întotdeauna decizii pe baza informațiilor, dar principalul lor dezavantaj este încăpățânarea.

Presiunea scrisului pe hârtie

Oamenii de știință au demonstrat că o persoană care apasă prea tare pixul sau stiloul în timp ce scrie este energică și încrezătoare. Este o persoană sociabilă, independentă și are întotdeauna propriul punct de vedere.

Presiunea ușoară pe hârtie denotă o latură romantică și creativă. Astfel de oameni fac totul încet, măsurat, cu grijă. Adesea, o persoană care apasă ușor stiloul pe foaie are o personalitate influențabilă.

Dimensiunea scrisului de mână

Acest indicator vă poate ajuta să aflați cât de sociabilă este o persoană. Literele mari (mai mult de 3 mm) indică deschidere, emotivitate crescută și sensibilitate. Aceste persoane sunt diplomate și pot conduce grupuri de oameni datorită respectului de care se bucură.

Dimensiunea medie și mică a literelor sugerează o persoană responsabilă și muncitoare. Astfel de oameni sunt potriviți pentru a rezolva probleme importante. Cu cât literele sunt mai mici, cu atât se evidențiază mai mult trasăturile unei persoane prudente, loiale, dar care preferă singurătatea. Literele late, la rândul lor, denotă un semn de bunătate, sinceritate și altruism, iar la polul opus, literele înguste reprezintă meschinărie și lăcomie.

Rotunjimea literelor

Literele unghiulare și ascuțite evidențiază o persoană egoistă, narcisistă și independentă. O astfel de persoană va lupta întotdeauna pentru independență și va refuza situațiile în care i se spune ce să facă.

Literele rotunde, dimpotrivă, sunt un semn de apartenență la companie, de receptivitate și de prietenie. Persoanele care scriu literele rotunjit oferă ajutor mai des decât alte persoane, știu să accepte compromisuri și sunt considerați prieteni de nădejde.

Pe lângă stilul de scriere, stiloul utilizat este ca o carte de vizită. În societatea actuală, imaginea este o prioritate. Un stilou de lux, original, va denota stil și rafinament la un alt nivel. Persoanele interesate regăsesc o varietate de modele de stilouri originale în diversele colecții unice Poenari.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/ce-tipuri-de-personalitate-dezvaluie-scrisul-de-mana