Ce trebuie să știi atunci când cumperi haine second-hand?

BUCURESTI - 23 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Purtarea de haine second hand a devenit un trend adoptat de o mulțime de oameni în ultimii ani, printre care se numără și vedete ale Hollywood-ului american. Nu doar că vei cheltui mai puțini bani prin cumpărarea de haine second hand, dar vei face bine și mediului înconjurător prin introducerea în garderoba ta cu haine deja purtate.

SHonline.ro

SHonline.ro

Pentru adepții terapiei prin shopping, cumpărăturile în magazine second se pot dovedi mult mai eficiente și convenabile, mai ales dacă știu ce să caute și la ce să se aștepte.

În primul rând, ar trebui să mergi la cumpărături second hand cu o minte deschisă. Nu știi niciodată ce vei găsi, dacă în unele zile găsești adevărate chilipiruri, în altele căutarea ta nu va da rezultate. Dacă ești cu adevărat hotărâtă să pleci cu ceva acasă, poți căuta și în secțiunile pentru bărbați sau copii.

Dacă nu vrei totuși să te pierzi în căutări printre rafturi, magazinele second hand online, precum shonline.ro te pot ajuta.

Dacă îți dorești haine în tendințe, magazinele second hand te pot ajuta. Plătește mai puțin și obține hainele visate. Moda este ciclică, deci ai sanșa să găsești articole de acum câțiva ani ce sunt din nou în vogă. Un exemplu în acest sens este revenirea trendurilor anilor ‘90, îți poți câștiga reputația ca cea mai stilată prietenă cu o pereche de mom jeans originali din perioada lor de glorie. Să nu mai spunem că dacă ai puțin noroc poți da de piese vestimentare din colecții mai vechi ale marilor brand-uri precum Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levi’s sau Pepe.

Mărimea hainelor nu este chiar așa de importantă pe cât crezi. Dacă se întâmplă să găsești un articol vestimentar de o calitate foarte bună, ce se potrivește stilului tău dar îți este mare, să știi că merită să îi acorzi o sanșă. Majoritatea croitoriilor percep tarife între 10-15 lei pentru a strâmta sau scurta o haină. Dacă încă ți se pare un preț bun după includerea taxei de croitorie, atunci ai făcut o alegere bună. Un articol second hand de calitate își merită mai mult banii decât un articol nou de calitate slabă.

Analizează-ți garderoba înainte de a face cumpărături într-un magazin second hand, astfel vei ști de ce articole vestimentare ai nevoie. Să nu menționăm că vei ușura experiența căutării dacă știi exact după ce te uiți.

Magazinele second hand îți oferă ocazia să experimentezi cu stilul tău. Dacă găsești haine ce iți atrag atenția, dar nu le-ai cumpăra în mod obișnuit, acum e momentul să încerci ceva nou. Nu doar că vei avea ocazia să îți diversifici stilul, dar în cazul în care decizi că nu e piesa vestimentară potrivită, nu vei avea regretul unei investiții mari de bani.

Shonline.ro este un magazin second hand online pentru iubitorii shopingului second hand ce își doresc o experiență de cumpărături mult mai relaxată. Magazinul virtual se aprovizionează constant astfel încât să ofere o gamă variată de articole vestimentare atât pentru femei cât și pentru bărbați. Accesează acum site-ul shonline.ro pentru a explora imensa colecție de haine pusă la dispoziția ta!