Cele mai populare sortimente de mâncare pe care le vei găsi la Popeye Pizza & Kebab

Falticeni - 3 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Poate că e finalul unei zile lungi de lucru sau vrei doar să ieși cu prietenii, un lucru este sigur, tuturor ne place să mâncăm în oraș. În continuare vom discuta despre cele mai populare feluri de mâncare din meniul Pizza Popeye și ce le dă savoarea iubită de clienți.

Popeye Pizza & Kebab

Popeye Pizza & Kebab

1.    Pizza

După cum ne spune și denumirea restaurantului - Pizza Popeye – pizza este cea mai populară alegere din meniu, cu 25 de sortimente de pizza preparate din cele mai proaspete ingrediente, gata să mulțumească gusturile tuturor.

Pizza este un preparat creat în Italia, pizza napoletană fiind inclusă în UNESCO, ca și moștenire culturală. Astfel pizza se gătește astăzi în toate părțile lumii în diferite reinterpretări. Însă esența acestui preparat rămâne aceeași: un blat gros și pufos sau subțire și crocant în funcție de preferințe, sos de roșii prospete și mozzarella din belșug. Topping-urile de pe pizza variază în funcție de gusturi și partea de glob în care este restaurantul, printre topping-urile clasice și cunoscute se află: Margherita, Quatro formagi, Quatro stagioni, Quatro carni și multe altele.

2.    Kebab -ul

Kebabul este un preparat din carne provenit din Turcia, ce a cunoscut popularitatea în multiple părți ale Europe, în Orientul Mijlociu, în Asia de Sud și Centrală. Se crede că modul de preparare vine de la soldații ce tăiau carnea animalelor sălbatice, o aruncau pe săbii, și apoi o puneau la un grătar cu flăcări deschise. În mod tradițional, kebabul este făcut cu bucăți moi de carne puse pe un bivol și apoi la un grătar pe foc.

Pizza Popeye respectă rețeta originală de kebab și oferă clienților un kebab din cea mai bună carne de pui, și cel mai proaspete ingrediente.

3.    Shaorma

Shaorma este o altă delicatețe din cane la grătar, fiind considerată o variantă a kebabului provenită din Arabia Saudită. Diferența majoră dintre kebab și shaorma este lipia. Pâinea folosită pentru kebab este înlocuită de lipie pentru shaorma.

De obicei shaorma este servită cu roșii, castraveți, ceapă, varză, cartofi și este însoțită de un sos.

4.    Burger-ul

Burgerii reprezintă un tip de mâncare ce se încadrează în cele mai populare sortimente din întreaga lume. Toate restaurantele oferă cel puțin o variantă de burger în meniu. Putem afirma că burgerii au un loc fruntaș în bucătăria globală alături de pizza, kebab și paste.

Burgerii au o construcție relativ simplă: o chiflă pufoasă, carne tocată de vită, o felie de brânză, niște salata, poate niște roșii. Pizza Popeye păstrează lucririle simple și delicioase chiar și în privința burgerului preparat. Burgerul Popeye aduce în același preparat o chiflă pufoasă, brânză cedar, carne de burger delicioasă și salată de varză.

5.    Puiul crispy

Puiul crispy constă în bucăți de carne de pui trecute prin ou și făină iar apoi prăjite într-o cantitate generoasă de ulei. Considerată o mâncare de confort, puiul crispy este iubit de toți oamenii.

Pizza Poeye vine cu propria abordare în materie de pui crispy. Rețeta folosită aduce clienților cel mai delicios pui crispy în fulgi de porumb, crocant pe dinafară și fraged la interior.

Acestea sunt cele mai populare și iubite preparate din meniul Pizza Popeye. Dacă ți-am făcut poftă poți comanda acum de site-ul pizzapopeye.ro!

Taguri: pizzashaormakebab