Conturează povestea succesului tău în afaceri cu stiloul POENARI!

BUCURESTI - 7 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Matematic vorbind, plus cu plus reprezintă o ecuație pozitivă. Ei bine, același principiu se aplică și în afaceri: succesul este atras de succes. Și ce i se potrivește mai bine unui antreprenor de renume decât un stilou de lux?

Stiloul Poenari

Stiloul Poenari

 Oferă vieții tale o pată de culoare și lasă conturul fin al peniței Poenari să-ți încânte minunatul traseu pe care-l parcurgi.  

Poenari

Astfel, recomandarea noastră pentru oamenii de afaceri atenți la propria imagine sunt stilourile POENARI . Fiind un brand autentic românesc, POENARI nu mai are nevoie de nicio altă prezentare. Simpla sa denumire este sinonimă rafinamentului, iar garanția nivelului înalt al calității instrumentelor de scris ce îi poartă amprenta nu poate fi contestată. Lucrate manual, dintr-un material aparte, precum este lemnul, stilourile POENARI își păstrează aspectul de-a lungul timpului, fără să se devalorizeze.  

Iată topul stilourilor de lux POENARI pentru antreprenorii de succes: 

#1. Stiloul Office Black 

Confecționat din nici mai mult și nici mai puțin de 18 piese individuale, ce sunt asamblate manual, stiloul de lux Office Black prezintă toate trăsăturile unui instrument de scris extrem de ușor de utilizat. 

Exteriorul său îmbină perfect două metale prețioase, rodiu și aur, din care sunt placate suprafețele sale metalice. În ceea ce privește corpul stiloului, acesta este realizat tot manual, din rășină sintetică de culoare neagră, definindu-se ca o opțiune ideală pentru întreprinzătorii hotărâți, puternici și ambițioși. 

#2. Stiloul Baron Brown 

Remarcându-se îndeosebi datorită lemnului din care este special creat, stiloul Baron Brown exprimă frumusețea naturală și inspiră calmitate prin jocul de culori al exteriorului său. 

Corpul acestui instrument de scris deosebit este realizat din rădăcină de arțar, caracterizată printr-o nuanță texturată de maro, căreia i se alătură puncte fine bej contrastante. Întrucât părțile sale metalice sunt suflate cu aur de 24 de karate, stiloul Baron Brown este exact întruchiparea luxului. 

#3. Stiloul Classic Cocobolo 

Îl vei adora încă din prima clipă! Cu un design simplist, dar elegant, stiloul Classic Cocobolo asigură ușurință în scriere, dar și un balans excepțional. Lemnul din care corpul său este realizat își are originea în jungla amazoniană și iese în evidență printr-o nuanță absolut spectaculoasă de maroniu-portocaliu cu nervuri longitudinale. 

#4. Stiloul Baron Lavande 

Un model clasic, cu linii drepte și cu o formă hexagonală, ușor rotunjită, însă cu o culoare fabuloasă. Stiloul Baron Lavande se distinge prin aspectul său deosebit, dar și prin variații speciale de culori. 

Un adevărat simbol al primăverii, destinat iubitorilor de frumos și tuturor adepților rafinamentului. 

#5. Stiloul Classic Emerald 

Dedicat celor care preferă instrumentele de scris de dimensiuni mai mici, stiloul Classic Emerald îți poate fi alături cu un plus de culoare atât în zilele anoste de la birou, cât și la cele mai importante întâlniri de afaceri. 

Cu o nuanță intensă de turcoaz, definite de porțiuni mai deschise ce îi accentuează zonele sidefate, acest instrument de scris este mai mult decât perfect pentru a-ți pune în valoare propriul stil. 

Bineînțeles, indiferent de modelul stiloului de lux pe care îl alegi din catalogul POENARI, te vei bucura de un accesoriu veritabil și de un partener de încredere de-a lungul parcursului tău profesional. Cu atenție la cele mai mici detalii, instrumentele de scris ale brandului POENARI dau viață fiecărui cuvânt pe care îl notezi! 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/contureaza-povestea-succesului-tau-in-afaceri-cu-stiloul-poenari