Costumele DOVANI - alegerea perfectă pentru nunțile din această vară

BUCURESTI - 8 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nu există nimic mai romantic ca nunțile de vară. Pentru bărbații romantici, care își doresc să își impresioneze partenerele, un astfel de eveniment este ideal. Există o singură problemă. Este cald, iar într-o zi în care ești deja puțin stresat din cauza faptului că nu știi cum va decurge nunta, ce obiceiuri trebuie să urmărești, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să te simți blocat într-un un costum greu, dintr-un material gros.

costume bărbați

costume bărbați

Ținutele de nuntă pentru bărbați sunt adesea vizate ca ținute incomode. Acest lucru este cauzat în mare parte de faptul că puțini bărbați poartă un costum zi de zi, așa că atât greutatea materialului, cât și stilul învăluitor pot fi suprasolicitante, mai ales dacă este vorba de un eveniment ce ține multe ore. Dacă la toate acestea se adaugă și canicula și mișcarea din timpul dansurilor, atunci cu siguranță un costum poate deveni obositor. Moda a evoluat în ultimii ani și trendurile au devenit din ce în ce mai permisive. În continuare sunt prezentate câteva sfaturi despre cum ar trebui ales un costum masculin pentru nunțile de vară. Bărbații interesați pot răsfoi catalogul online DOVANI.ro, un renume pe piața românească în ceea ce privește fashion-ul masculin.

Se apropie o nuntă? Iată cum să alegi costumul perfect pentru bărbați

Pentru unii bărbați, un costum este dificil de purtat indiferent de sezon, mai ales vara când temperaturile sunt ridicate. Totuși, când vine vorba de o nuntă, costumul nu trebuie să lipsească. Iată câteva sfaturi de urmărit atunci când vă achiziționați costumul pentru o nuntă. În acest sens, accentul cade mult pe nuanțe, pentru că materialele din care sunt confecționate costumele de vară ar trebui să fie oricum subțiri și lejere.

 

Costume gri deschis

Griul deschis este una dintre cele mai versatile culori pentru costumele de vară. Chiar arată cool și, pentru că este mai deschis decât un gri tradițional sau cărbune, reflectă mai multă lumină și va fi mai răcoros. Aceasta înseamnă că este o alegere excelentă atât pentru mire, cât și pentru invitați. Griul este neutru, luminează tenul, iar în același timp nu se îndepărtează de aerul formal. Unul dintre avantajele majore de a achiziționa un costum gri deschis este acela că poate fi purtat la mai multe evenimente, deci va fi un costum statement complet reutilizabil în diverse alte ocazii. In catalogul DOVANI .ro se regăsesc variante diverse de costume bărbați, menite să inspire și cele mai pretențioase gusturi. O opține în trend este să alegeți sacoul și pantalonii separat, în funcție de croiul care vă avantajează.

 

Costume bleumarin

Adesea menționăm bleumarinul ca o culoare excelentă pentru bărbații care doresc să denote un look potrivit aproape oriunde. Pentru nunțile de zi se recomandă un costum albastru deschis, în timp ce pentru nunțile de seară este recomandat bleumarinul.

Din fericire, albastrul puternic și saturat are în mare parte aceeași eleganță și stil ca bleumarinul, dar reprezintă o alegere mai bună pentru nunțile de vară. Costumele în nuanțe de albastru reprezintă un trend atemporal. Cu siguranță este o alegere inspirată deoarece un asemenea costum poate fi purtat atât la office, cât și la alte evenimente importante.

Aceste două nuanțe sunt în trend de ceva timp și este puțin probabil să se schimbe prea curând. Atât costumele gri, cât și cele albastre sunt ușor de asortat cu outfit-ul partenerei. Nu uitați de cămașă! În ceea ce privește nuanța, cu o cămașă albă, clasică nu se poate da greș. În plus, o cămașă albă este ideală în contextul temperaturilor crescute de vară. Pentru bărbații interesați de stil și fashion, cataloagele DOVANI.ro sunt inspirate din trendurile actuale, fiind un brand recunoscut pe piața românească, specializat pe articolele vestimentare masculine.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/costumele-dovani-alegerea-perfecta-pentru-nuntile-din-aceasta-vara