Cu ce te surprinde Gitanos în apropierea Sărbătorilor Pascale?

BUCURESTI - 23 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Tradițiile românești sunt cele mai frumoase, nu-i așa? Cine nu așteaptă cu nerăbdare acele momente din an, când cozonacii sunt savurați „la discreție” și voia bună „plutește” în atmosfera oricărei familii?

Pantofi casual dama Gitanos

Pantofi casual dama Gitanos

 Îți dorim Sărbători Pascale frumoase și confortabile, iar pentru asta ți-am pregătit oferte și reduceri de până la 60%! 

Gitanos

Ei bine, Sărbătorile Pascale sunt la doar câteva zile distanță de a fi petrecute alături de cei dragi nouă, însă mai rămâne un singur lucru de făcut în acest sens, astfel încât totul să fie perfect: completarea garderobei cu un plus de rafinament.

Așa cum ne învățau bunicii și părinții în perioada copilăriei, o tradiție românească spunea că în prima zi de Paște, e recomandat să porți o pereche nouă de pantofi, astfel încât să te bucuri de noroc tot restul anului.

Te afli în căutarea unei perechi de pantofi potrivită cu anotimpul primăvăratic? Atunci, nu mai sta pe gânduri și accesează www. gitanos .ro. În cadrul magazinului online vei descoperi o colecție diversificată de pantofi eleganți, pantofi casual, pantofi sport și sandale pentru bărbați și de pantofi, sandale și saboți pentru femei, toate confecționate din piele naturală, la prețuri atrăgătoare. De fapt, brandul românesc de încălțăminte, GITANOS, tocmai a dat start unei sesiuni de reduceri: începând cu această săptămână, beneficiezi de 30% discount la produsele din colecția nouă (primăvară 2019), dar și de un discount de 60% la articolele din colecția de iarnă.

O colecție nouă, dar și o sesiune nouă de discount-uri

Cu siguranță, majoritatea persoanelor își dedică toate economiile agonisite către cumpărăturile ocazionate de Sărbătorile Pascale. Asta înseamnă că bugetul alocat unui outfit nou nu este întocmai de mulțumitor, precum ne-am fi dorit.

Totuși, pentru ca fiecare iubitor de frumos să se poată bucura de o pereche de pantofi de înaltă calitate în această primăvară, GITANOS își surprinde clienții cu discount-uri apetisante atât în materie de articole destinate anotimpului călduros, cât și în ceea ce privește colecția iernatică.

Experiența acumulată de brandul GITANOS este îmbinată armonios sub forma unor colecții de pantofi confortabili

Pantofii casual sau sport pe care alegem să îi purtăm zi de zi, indiferent de ocazie, trebuie să fie caracterizați, înainte de orice altceva, prin confort deplin. Așadar, pe GITANOS, îți poți găsi perechea preferată de pantofi bărbați la un preț atrăgător (mai ales în această perioadă din an), astfel încât la fiecare pas, să te bucuri de acea stare de comoditate de care picioarele tale aveau nevoie.

Design-uri potrivite pentru orice stil vestimentar

Fie că ești adeptul unui stil smart-casual sau că preferi ținute compuse din articole sport sau elegante, pe www.gitanos.ro îți vei întâlni jumătatea în materie de încălțăminte!

În cadrul magazinului online al acestui brand românesc, ai posibilitatea de a alege design-ul care se potrivește cel mai bine cu celelalte piese din garderoba ta, în așa fel încât toate ținutele să debordeze de eleganță!

Înaltă calitate la fiecare pas

Indiferent de modelul de pantofi pentru care optăm, calitatea este esențială. Brandul GITANOS își întâmpină clienții cu pantofi de calitate superioară, realizați doar din piele naturală.

          Te-ai decis ce model de pantofi bărbați îți vei achiziționa de pe www.gitanos.ro? Nu mai lăsa timpul să treacă și comandă-ți perechea preferată, bucurându-te de prețurile promoționale!