Cum alege un bărbat tricourile pentru această vară?

BUCURESTI - 7 iulie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Versatilitatea tricoului are mare legătură cu faptul că face parte dintr-o modă atemporală; este singurul articol vestimentar care poate fi potrivit pentru majoritatea evenimentelor casual.

noua colecție tricouri DOVANI

noua colecție tricouri DOVANI

Tricourile sunt cumpărate adesea la set, fără să conteze neapărat dacă au culori diferite și fără să li se acorde o atenție deosebită. Este bine de bifat faptul că în prezent, imaginea contează. Tricourile sunt vedetele verii, dar iată câteva sfaturi care să te ghideze în alegerea tricourilor potrivite din aceast sezon.

Un plus de eleganță este dat de calitatea materialelor, de aceea recomandăm magazinele cu articole vestimentare masculine, cu renume pe piață, așa cum este numele consacrat DOVANI.

Tricourile ideale din această vară

Design-ul unui tricou spune multe despre purtătorul său. Indiferent că vorbim de culoare, croi, stil, fiecare tricou transmite mesaje ascunse despre bărbatul care îl poartă. Spre exemplu bărbații care aleg culorile vii sunt energici, plini de entuziasm și optimism. La capătul opus sunt bărbații care sunt mai conservatori, raționali, cărora le place siguranța, iar aceștia poartă mai mult nuanțe neutre. Nuanțele neutre au avantajul că sunt practice și ușor de asortat la orice articol vestimentar.

Avantajele tricourilor în nuanțe neutre
Când vine vorba de cele mai bune tricouri pentru bărbați, completarea garderobei cu tricouri în culori fundamentale este un pas esențial pentru această vară. În loc să fie alese tricouri într-o singură nuanță, recomandarea este ca sertarele să fie umplute cu tricouri într-o gamă de culori care să fie potrivită pentru o arie largă de ținute și ocazii.

TRICOURI NEUTRE
Negru, alb, gri și bleumarin; aceste nuanțe atemporale pun bazele oricărei garderobe masculine de succes. Aceste tricouri sunt adesea clasificate drept articole vestimentare de bază. Pentru bărbații practici, care nu au timp prea mult pentru asortarea hainelor, aceste tricouri sunt ideale.

TRICOURI ALBE
Nimic nu este mai clasic decât un tricou alb. Se potrivește de minune cu jeanși de orice culoare și se bucură de o popularitate atemporală. Mai mult decât atât, un tricou alb poate fi oricând purtat și drept lenjerie intimă.

TRICOURI GRI
Tricourile gri sunt deosebite mai ales pentru bărbații care sunt în căutarea unui tricou care să le îmbunătățească vizual forma corpului. Tricourile în nuanțe de gri deschis sunt ideale în timpul sezonului călduros, fiind ușor de asortat la orice tip de pantaloni.

TRICOURI BLEUMARIN
Bleumarinul este o alegere rafinată care dă aproape același efect de eleganță ca negrul, dar rămâne prietenos pentru zilele călduroase de vară. Este ideal pentru a crea look-uri impresionante atunci când este combinat cu blugi sau pantaloni albaștri.


Într-un final, nu doar culorile tricourilor dau nota de stil și eleganță a unui bărbat. Materialele din care sunt confecționate tricourile reprezintă un alt punct de interes. Pentru sezonul călduros, materialele naturale sunt perfecte. Bumbacul este o bună alegere deoarece permite pielii să respire.

Magazinele cu articole vestimentare masculine, consacrate pe piața românească nu fac rabat la calitate. Un magazin de renume cunoscut în rândul bărbaților pasionați de fashion este DOVANI , iar tricourile din noua colecție sunt actualizate conform tendițelor actuale din moda masculină. Cei interesați își pot găsi inspirația, vizitând catalogul online și noua colecție tricouri Dovani.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/cum-alege-un-barbat-tricourile-pentru-aceasta-vara