Cum îmbunătățim simțitor confortul de acasă în sezonul rece

BUCURESTI - 22 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Toamna este sezonul în care totul se schimbă. Temperaturile cuprind o altă intensitate, palierul cromatic al naturii ne îmbie până în punctul de a se transforma într-o reală nostalgie iar garderobele și dormitoarele noastre sunt elementele cheie care ne asigură un confort și o căldură desăvârșită.

Home Code

Home Code

Cum aducem confortul la un alt nivel în domitorul nostru?

Având în vedere că nopțile devin tot mai reci în fiecare zi, iar temperaturile oscilează într-o manieră greu de acceptat, ai nevoie de a suplimenta doza de căldură cu o lenjerie de pat potrivită.

Lenjeria de pat tip finet este confecționată din țesătură ușoară care are menirea de a păstra căldura, fiind totodată și cea care deține capacitatea de a absorbi umeazeala.

Aceste lenjerii de pat tip finet sunt acele piese din dormitor care fac diferența în crearea unui ambient specific noului sezon. Avem nevoie ca dormitorul în care ne petrecem orele de odihnă să fie înnobila cu o atmosferă aparte, pe care o putem obține cu ușurință printr-o variantă potrivită de lenjerie de pat finet pufoasă, moale și catifelată, creată cu modele și design deosebit.

Lenejeria de pat finet se găsește într-o varietate de modele și culori care rezistă în timp chiar dacă se supune la nenumărate spălări. O altă calitate ce întregește acest tip de lenjerie este faptul că țesătura este extrem de ușor de întreținut, nefiind necesară călcarea.

Astfel, dacă timpul tău este limitat atunci când vine vorba de activitățile casnice, ultima grija poate fi călcatul lenjeriei de pat, deoarece aici nu va mai trebui să îți faci griji pentru că oricum rezultatul final va fi excepțional de fiecare dată.

Lenjeria de pat cocolino

În momentul în care temperaturile încep deja să se întețească, acesta este semnul că trebuie să trecem la un alt nivel și în privința lenjeriei de pat. Avem nevoie de tot ce e mai bun la capitolul confort, motiv pentru care, o variantă ideală care susține acest criteriu este lenjeria de pat cocolino.

Acestea sunt niste așternuturi perfecte pentru iarnă, întrucât sunt realizate din fibre de cea mai bună calitate. Datorită tehnologiei speciale de realizare a țesăturii tip Cocolino, materialul pufos își păstrează forma asemănătore jucariilor de plus chiar și după nenumărate spălări. Lenjeria de pat cocolino ne bucură existența cu proprietați care mențin căldura constantă, fiind totodată lenjerii de pat extrem de populare.

Pilote matlasate

Când vine vorba de pilote, alternative sunt nenumărate. Mulți dintre noi ne dorim o variantă ideală care să păstreze temperatura corpului la un echilibru perfect.

O pilotă matlasată dn fibră de bambus este deosebită, deoarece materialul este ușor și călduros, fapt ce subliniază că acest tip de pilotă se va plia perfect pe orice temperatură aducând căldură iarna și răcoare în zilele cu temperaturi ridicate.

Pilota din fibră de bambus este una dintre cele mai apreciate variante mulțumită calităților cu care se prezintă. Însă aceasta nu este singura variantă. Putem alege o pilotă matlasată din lână care pentru persoanele friguroase devine o adevărată binecuvântare în nopțile reci de iarnă.

Așadar, avem la dispoziție un număr imens de modele de lenjerii de pat, pilote și cuverturi alături de care să ne putem simți excepțional și comod în acest nou sezon care tocmai a sosit.

Calitate verificată, prețuri rezonabile și promoții de neratat vă așteaptă pe HomeCode.ro, locul ideal de unde puteți alege accesorii pentru casă din zeci de variante deosebite. Dacă vă doriți liniște profundă și un ambient deosebit, Home Code deține soluții la toate dorințele ce țin de starea de bine acasă.