Cum îți alegi fotograful de nuntă în 4 pași simpli?

Suceava - 20 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Este de la sine înțeles că ziua nunții este o zi încărcată de emoții și pasiune, cu atât mai mult la propria nuntă. Nu te grăbi să faci alegeri pripite pentru că este o zi foarte specială și nimic nu trebuie să îți încurce planurile. Cu siguranță știi deja unde va avea loc nunta, dacă îți dorești DJ sau formație, și multe alte detalii. Dar fotograful l-ai ales?

Bogdan Dumitrel  - fotograf de nuntă în Suceava

Bogdan Dumitrel - fotograf de nuntă în Suceava

 Fotografia este amintirea vie a celor mai minunate momente din viața voastră! 

Bogdan Dumitrel

Bogdan Dumitrel, fotograf profesionist de nuntă din județul Suceava, îți spune care sunt criteriile după care ar trebui să te ghidezi atunci când vine vprba despre alegerea fotografului de nuntă:

În cazul în care nu ai un fotograf preferat, căruia să îi îndrăgești munca și fotografiile pe care le-a realizat de-a lungul timpului, vine momentul să alegi persoana care să îți imortalizeze fiecare moment special din acea zi și fiecare emoție și trăire pe care o veți simți.

Probabil ai ales câțiva fotografi din recomandările cunoscuților sau dintre cei pe care i-ai mai văzut la nunțile prietenilor tăi, etc. Acesta reprezintă un prim pas: să faci o seleție a fotografilor.

Urmează să analizezi fotografiile fiecăruia și să îi elimini pe cei care nu sunt pe stilul tău. Sunt mulți fotografi care preferă să facă instantanee și la fel de mulți care preferă fotografiile regizate. Unii editează fotografiile într-un stil natural iar alții le transformă în cadre parcă desprinse din basme. Tu ce îți dorești? Care este stilul tău?

După ce ai restrâns numărul fotografilor cu care ți-ar face plăcere să colaborezi, alegându-i în funcție de stilul pe care tu îl dorești ca fotografiile din ziua nunții să le aibă, urmează să stabilești un buget speial pentru fotograf. Un sfat pe care îl putem oferi este să nu te zgârcești pentru că este vorba despre amintirile tale cele mai prețioase. Foarte multe mirese și miri regretă unele decizii pripite și făcute pe grabă în legătură cu fotografiile pe care le-au primit după eveniment.

După toți acești pași, probabil că ai ajuns la un număr destul de restrâns de fotografi iar următorul pas va fi, probabil, cel decisiv: stabilește o întâlnire între voi doi și fotograf. Trebuie să existe o chimie între voi și acesta, să vă înțelegeți bine și să vă împărtășiți ideile reciproc. Este extrem de important să vă simțiți bine în preajma lui deoarece cu cât sunteți mai relaxați în preajma acestuia cu atât fotografiile vor fi mai frumoase și mai speciale.

Bogdan Dumitrel spune că el de fiecare dată are o conexiune specială cu mirii săi, iar fotografiile pe care le realizează sunt parcă desprise din poveste. Fotografiile realizate de acesta pot fii vizualizate pe bogdandumitrel.ro.

Știm că îți dorești ca ziua nunții tale să rămână veștnic în amintirile voastre ca cea mai frumoasă și specială zi pe care ați trăit-o. Și nu există lucru mai frumos decât să privești acele fotografii din nou astfel că se vor reîntipări în memorie acele momente de vis.