Cum ne protejăm de căldură pe timpul verii? Cât de importantă este îmbrăcămintea pe parcursul sezonului călduros?

BUCURESTI - 25 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Deși am așteptat cu nerăbdare zilele călduroase de vară, în care soarele parcă ne mângâie pielea, temperaturile ridicate pot fi extrem de dăunătoare pentru starea de sănătate. Astfel, este indicat să ne hidratăm corespunzător, spre a evita orice fel de neplăceri cauzate de căldură. Totuși, pe lângă acest aspect, mai este deosebit de important și modul în care alegem să ne îmbrăcăm pe durata sezonului călduros. În acest sens, îmbrăcămintea și accesoriile joacă un rol esențial în protejarea de căldură.

Îmbrăcăminte bărbați - Dovani

Îmbrăcăminte bărbați - Dovani

 Te ajutăm să faci față zilelor călduroase de vară cu stil. Pe site-ul nostru ți-am pregătit articole vestimentare din materiale vaporoase și oferte săptămânale. 

Dovani

Cum este recomandat să procedăm, dar și principalele trucuri vestimentare pe timp de vară spre a evita căldura și efectele sale nocive, aflăm în rândurile următoare:

Ținute compuse din haine cât mai vaporoase

Indiferent dacă ne pregătim oufit-ul pentru locul de muncă, pentru o plimbare în parc sau pe plajă, cel mai indicat este să optăm pentru haine vaporoase, care să nu stea lipite de corp. De ce? Ei bine, materialele sintetice, dar și articolele mulate te pot face să transpiri mai repede, sufocându-ți pielea și generându-i sensiblități.

Așadar, alege cămăși, tricouri și pantaloni bărbați care îi permit pielii tale să respire, dar, cel mai important, care sunt confecționate din materiale naturale, precum este, de exemplu, bumbacul.

Ce culori sunt ideale pe durata sezonului văratic?

În lunile călduroase, când nici cel mai ferit colț de afară nu scapă de prezența soarelui și a razelor sale, cea mai potrivită nuanță pentru ținutele noastre este albul.

Totodată, te sfătuim să eviți vestimentațiile închise la culoare sau compuse din articole de îmbăcăminte negre, întrucât acestea atrag soarele și, implicit, căldura asupra ta, cauzându-ți disconfort.

Bineînțeles, cele mai potrivite ținute pentru vară sunt cele în culori deschise, pastelate, care aduc o doză de veselie și sunt în ton cu anotimpul.

Încălțămintea potrivită

În sezonul văratic, ca urmare a căldurii și a temperaturilor ridicate, picioarele au tendința de a se umfla. Astfel, spre a beneficia de confort, cel mai indicat este să te orientezi asupra unor modele de pantofi bărbați lejeri, care să nu te strângă sau să îți provoace neplăceri.

Cu toate că sandalele sunt ideale pe durata verii, în cazul în care locul de muncă implică respectarea unui cod vestimentar office, poți purta o pereche de mocasini din piele.

Care accesorii te protejează de căldură?

Indiferent de locația spre care te îndrepți, încearcă să nu uiți de pălăria sau de ochelarii de soare. Acestea joacă un rol deosebit de important în protecția chipului tău pe timp de vară.

În funcție de context, poți adapta stilul accesoriilor spre a-ți completa ținutele cu rafinament.

Așadar, acum că ai în vedere cele mai de preț trucuri pentru a te proteja de căldură, poți da start cumpărăturilor! În cadrul magazinului online www.dovani.ro găsești o colecție nouă pentru bărbați, dedicată sezonului călduros, astfel încât să găsești piesele vestimentare și de încălțăminte esențiale pe timpul verii!

Întâmpinându-te cu articole de calitate, la prețuri avantajoase, DOVANI este partenerul de care ai nevoie pentru a obține ținute inspirate în orice anotimp!