Cum să te îmbraci când ai câteva kilograme în plus

BUCURESTI - 28 decembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Cu hainele potrivite, chiar și bărbații care au câteva kilograme în plus pot fi bine îmbrăcați și pot arăta stilat și elegant. Totul este în combinațiile de haine pe care alegeți să le purtați. Mai presus de toate, nu trebuie să faceți greșeala de a dori să arătați mai slab prin purtarea unor haine prea strâmte, deoarece acest lucru vă poate face să arătați ridicol și poate chiar să vă dezavantajeze aspectul.

Dovani.ro

Dovani.ro

Primul truc este să alegeți întotdeauna haine care să se potrivească cu  mărimea voastră. Da, știm că uneori este dificil, dar admiterea că aveți câteva kilograme în plus este primul pas către eleganță. Zeci de stiliști au kilograme în plus și, prin urmare, modelele lor vizează tocmai stilul elegant al acestora. De asemenea, evitați trucul opus, adică să purtați haine foarte strâmte pentru a vă face să arătați mai slab, în realitate riscați doar să arătați neglijent și inestetic.

Sfatul numărul 1 este să purtați haine potrivite mărimii voastre

Hainele uneori te pot face să arăți mai voluminos. Este bine să alegeți o haină și ținând cont de materialul acesteia deoarece unele haine pot să aibă  o dimensiune când vă îmbrăcați și dacă sunt purtate mai multe ore, se pot lărgi și vă pot face să vă simțiți inconfortabil.

Un alt aspect de luat în considerare este simplitatea hainelor

În ceea ce privește culorile, alegeți nuanțe cât mai simple, care să vă redea o linie bine definită corpului.  Ceea ce este absolut de evitat sunt articolele de îmbrăcăminte foarte înguste și scurte, cele care, probabil, la cea mai mică mișcare fac să se vadă pielea, ceea ce este absolut inestetic. Pantalonii prea scurți, până la glezne ar trebui, de asemenea, evitați pe cât posibil deoarece pot mări silueta.

Joacă-te cu proporțiile

Când suntem supraponderali, atragem privirea asupra părții superioare a corpului. Pentru a neutraliza acest efect există mai multe tehnici.

Vă puteți juca cu nuanțele purtând culori închise în partea de sus și pantaloni de culoare mai deschisă în partea de jos. În acest fel privirea va fi atrasă de culorile pantalonilor decât de forma bustului. O a doua tehnică este de a purta o ținută monocromatică în nuanțe mai închise, adică în negru, bleumarin sau gri închis. Te poți juca cu materiale și texturi pentru a oferi mai multă complexitate ținutei tale.

Căutați minimizarea

Minimizați aspectul acordând atenție elementelor care îți prelungesc silueta. Pentru a face acest lucru, purtați de exemplu, cămăși cu modele care au linii verticale. Evitați modelele excesiv de mari și în special evitați liniile orizontale.

Atunci când capul și gâtul sunt mari, asigurați-vă că purtați guler clasic, cravată și, de asemenea, mansete largi pentru a păstra proporțiile. Purtați bretele sau o cravată care oferă linii verticale pentru a tăia orizontalitatea siluetei. Jucați-vă cu accesorii pentru a evidenția partea superioară a corpului și atrageți ochiul spre față.

Greutatea, oricare ar fi aceasta nu ar trebui să vă facă să credeți că nu puteți fi elegant. Nu ezitați să combinați eleganța cu stilul: mai mult decât silueta, încrederea în sine este cea care vă va ajuta cel mai mult. Prin urmare, evitați să vă ascundeți, o persoană supraponderală care poartă cu mândrie kilogramele în plus este mult mai bine privită decât cea care încearcă să le ascundă adoptând o atitudine nesigură.

Atât persoanele cu forme voluptoase, cât și cele care se încadrează în seria mărimilor mici, brandul Dovani pregătește constant articole vestimentare calitative și extrem de bine croite. Vă invităm pe dovani .ro pentru a vizualiza cu proprii ochi colecțiile deosebite și complete.