De ce firmele le oferă clienților cadouri corporative personalizate?

BUCURESTI - 10 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Un produs personalizat oferit de către o firmă colaboratorilor săi (fie că este vorba de clienți, persoane de interes, furnizori sau angajați) ajută, în primul rând, acea companie să își consolideze imaginea, poziționându-se în mintea tuturor destinatarilor.

Stiloul Poenari Baron Business

Într-un mediu de afaceri activ, oamenii ca dumneavoastră aduc un plus de imagine si de stil. Un cadou ideal pentru un partener de afaceri.

Codrin

De asemenea, cadourile corporative acționează sub forma unui memento, subliniind bunăvoința. Un astfel de dar înseamnă, totodată și că acel brand prețuiește relația avută cu proprii colaboratori, ceea ce este, în mod definitoriu, un avantaj.

Deși există numeroase motive care stau la baza trasnmiterii de cadouri corporative (aprecierea unui angajat, promovarea propriului brand, atragerea de clienți, etc), toate se bucură de un numitor comun: îmbunătățirea conexiunii dintre expeditor și destinatar.

Potrivit unor sondaje realizate în rândul beneficiarilor de cadouri corporative, s-a ajuns la concluzia că vânzătorii care au transmis asemenea daruri s-au bucurat de șanse duble în a fi contactați de clienți, comparativ cu acele firme care nu au implementat campanii similare.

De obicei, cadourile corporative cuprind o serie de produse special fabricate spre a fi utilizate în viața de zi cu zi, în cadrul activității de birou, adaptându-se și pliindu-se pe cerințele clienților.

Cum alegem cele mai potrivite cadouri corporative?

În cazul în care doriți să implementați o campanie bazată pe oferirea de cadouri corporative, atunci vă sfătuim să țineți cont de următoarele aspecte esențiale:

Gusturile și preferințele clienților

Înainte de a vă decide asupra unui anumit cadou personalizat, trebuie să studiați cu atenție profilul clienților țintă. Ce presupune personalitatea clientului tipic? Ce anume îi place? De ce anume se simte atras?

În acest fel, vă veți ușura munca, fiindu-vă considerabil mai ușor să optați pentru cadoul corporativ potrivit. Atunci când selectați un articol care se va plia cât mai bine pe cerințele și pe preferințele sale, veți obține un răspuns calitativ din partea acestuia.

Personalizați produsele selectate

Cadourile corporative personalizate presupun numeroase beneficii pentru firma expeditoare. Astfel, gravarea numelui, a logo-ului sau a informațiilor de contact pe un stilou de lemn, de exemplu, va face ca acel dar să devină mult mai personal pentru destinatar.

Încadrați-vă într-un buget stabilit cu atenție

În situația în care optați pentru o gamă specifică de produse pe care să le dăruiți cadou clienților este important să nu vă depășiți cu mult bugetul de care dispuneți.

Totodată, recomandat ar fi să evitați darurile mult prea generoase. De fapt, cadourile extravagante sau foarte scumpe pot fi, uneori, percepute sub formă de mită, motiv pentru care trebuie să vă asigurați că nu transmiteți această idee.

Alegeți produsele în funcție de tipul și nivelul relației dezvoltată cu proprii clienți

Selectarea cadourilor corporative ideale pentru clienți trebuie, în mod definitoriu, să țină cont de nivelul, respectiv de tipul relației dezvoltată cu aceștia. Totuși, recomandat este să păstrați un nivel profesional, indiferent de situație.

Vă interesează cadourile corporative care să transmită eleganța, rafinamentul, dar și aprecierea dumneavoastră către clienți? Atunci vă recomandăm să optați pentru gama de stilouri de lux disponibile pe www.poenari.ro. Stilourile lucrate manual din lemn ale brandului POENARI reprezintă un cadou personalizat ales cu inspirație, care va genera aprecierea firmei proprii și va păstra nivelul de profesionalism.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/de-ce-firmele-le-ofera-clientilor-cadouri-corporative-personalizate