De ce folosim untul de corp? Principalele beneficii de care trebuie să se bucure și pielea ta

BUCURESTI - 23 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Fiecare reprezentantă a sexului frumos și-a creat, de-a lungul timpului, propriul ritual de îngrijire. Începând de la o sare de baie efervescentă, cu acțiune intensă de hidratare și până la exfoliantul de corp , femeile încearcă să utilizeze produse cât mai hrănitoare pentru propria piele, spre a-i asigura acesteia necesarul zilnic de nutrienți.

Produse Tree Hut - Charm Beauty

Produse Tree Hut - Charm Beauty

 Pe site-ul nostru găsiți produse cu parfumuri divine din ingrediente naturale pentru o piele sănătoasă și revigorată. 

Charm Beauty

Totuși, unul dintre produsele de îngrijire care ar trebui să beneficieze din ce în ce mai des de atenție este untul de corp. Spre deosebire de alte articole similare, precum sunt loțiunile de corp sau diverse creme de acest gen, untul de corp se bucură de o concentrație mai mare de uleiuri naturale (ulei de cocos, de măsline, de jojoba, etc), ceea ce îi conferă și o textură mai grasă. Astfel, untul de corp este un adjuvant pentru hidratarea pielii, fiind considerat un aliat minunat împotriva pielii uscate.

Principalele beneficii aduse de utilizarea unui unt de corp realizat din ingrediente naturale sunt:

Repararea pielii uscate

Ce femeie nu s-a confruntat cel puțin o dată cu neplăcerile cauzate de uscarea pielii? Ei bine, pentru a evita această situație deloc dorită, atât din punct de vedere estetic, cât și din prisma propriului confort, este indicat să se opteze pentru un unt de corp realizat din ingrediente naturale.

Astfel, acesta va hrăni pielea în profunzime, creând o barieră de protecție la suprafața sa, împotriva tuturor capriciilor vremii.

Exfolierea delicată a pielii

Dacă și tu îți dorești acele buze catifelate și moi, de care doar fotomodelele din reviste par să se bucure, atunci nu mai sta pe gânduri: exfoliază-ți buzele, cu ajutorul unui unt de corp hidratant.

Astfel, amestecă o linguriță de praf de zahăr cu o catitate mică de unt de corp și masează-ți buzele cu mișcări circulare. După doar 15 minute, îndepărtează exfoliantul cu ajutorul unei dischete minunate și bucură-te de buzele catifelate la care ai tânjit dintotdeauna!

Îndepărtarea bătăturilor inestetice

Cu siguranță, pielea crăpată sau bătăturile provocate de pantofii incomozi nu se regăsesc pe lista de dorințe a niciunei femei, mai ales în perioada sezonului călduros.

Totuși, există un remediu împotriva acestor neplăceri, pentru care și tu poți opta, fără prea multe eforturi. Tot ce trebuie să faci este să îți înmoi picioarele timp de 5 minute în apă călduță, iar apoi să le masezi cu un unt de corp natural, până când produsul este absorbit de piele.

De asemenea, pe durata nopții, încearcă să porți o pereche de șosete groase, astfel încât dimineața să îndepărtezi bătăturile nedorite cu o piatră ponce.

Ameliorarea vergeturilor

Nu sunt deloc puține femeile care se confruntă zi de zi cu apariția vergeturilor. Ceea ce multe reprezentante ale sexului frumos nu știu însă, este că o piele deshidratată nu va face decât să agraveze cicatricile, respectiv vergeturile.

Așadar, untul de corp este intens recomandat spre a fi utilizat în perioada sarcinii, în vederea prevenirii apariției vergeturilor, dar și după ce aceste semne inestetice deja s-au „instalat”.

         

Bineînțeles, aspectele prezentate mai sus reprezintă doar o parte din beneficiile pe care un unt de corp înalt calitativ le oferă. Pentru o piele mereu hidratată, care se bucură de un aspect sănătos, te sfătuim să accesezi magazinul online CHARM BEAUTY .

          Pe www.charmbeauty.ro găsești unturi de corp, însă și numeroase alte produse de îngrijire realizate din ingrediente naturale, fără parabeni sau conservanți. Nu lăsa hidratarea și îngrijirea pielii tale să mai aștepte și alege, chiar de astăzi, cele mai delicate produse!