De ce să îți expui afacerea în mediul online? Vezi care sunt beneficiile implementării unui site web pentru compania ta!

BUCURESTI - 14 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail, Internet

De ce o companie are nevoie de un site web ?
Motivele ar fi infinite, dar cel mai bun motiv ar fi acela că, în online față de realitate, poți ajunge la client mult mai ușor și mai repede.

UpCommerce -afacerea ta online

UpCommerce -afacerea ta online

 Câștigă noi clienți cu ajutorul internetului care îți oferă posibilităși infinite pentru dezvoltarea companiei tale online. 

UpCommerce

Cum facem ca firmele noastre să fie prezente în online?

În primul rând trebuie să contactați o companie specializată în crearea de site-uri, chiar dacă mulți avem o cunostință care se pricepe la construirea unui astfel de site dacă nu apelăm la o companie specializată s-ar putea să ne trezim cu domeniu web care valoreaza foarte puțin spre deloc. (adică un site care nu aduce vânzări)

Alegerea numelui, design-ul, ilustrațiile, conținutul și optimizarea sunt pași foarte importanți pentru că prezența în online a afacerii tale să fie una benefică. Un site web construit ca la carte și administrat constant poate deveni un instrument de vânzare în sine, un specialist care să atragă și să mențină viitori clienți.

Această etapă de a îți expune afacerea în online printr-un site web nu trebuie privită ca pe o cheltuială, ci ca pe o investiție.

Un site web înseamnă promovarea companiei către mult mai mulți potențiali clienți față de mediul offline.

Un site web optimizat înseamnă un site web eficient care promovează ofertele (indiferent că este vorba de produse sau servicii).

Un site web actualizat înseamnă prezența permanentă față de actualii sau potențialii clienți.

Concluzia? Un site web realizat corect aduce beneficii foarte mari în prezent și pe viitor.

 

Toată lumea e online. Trebuie să fii și tu acolo. Mai bine de trei sferturi dintre români au acces la internet și participă activ la activități online. Drept urmare, daca vrei ca afacerea ta sa fie aliniată la tendințele impuse de societate în secolul XXI, trebuie să fii prezent în fața clienților tăi și în mediul online.

Adauga credibilitate afacerii tale. Oamenii au încredere într-un brand care este prietenos cu ei. Asadar, apelează la un webdesigner profesionist, aranjează-ți site-ul pe măsură, iar oamenii vor avea încredere în brandul tău cu siguranță.

Impresionează vizitatorii. Prima impresie contează. Dacă reușești să iei ochii vizitatorilor la prima vedere, șansele ca ei să revină pe site și să devină clienții tăi cresc foarte mult.

Aduce clienți noi și îi fidelizează pe cei existenți. Un site care reușește să își păstreze clienții existenți și să aducă constant clienți noi reprezintă o veritabilă mină de aur pentru afacerea ta.

Oferă suport clienților. O calitate importantă a unui website este informarea constantă a clienților. Site-ul poate fi utilizat ca un mediu de informare, educare și fidelizare a clienților.

Crește vânzările. La urma urmelor, totul se rezumă la bani. Iar un site realizat ca la carte îți poate aduce venituri consistente și constante, daca acesta este susținut prin campanii complete de marketing online.

 

Dacă te-ai hotărât că e timpul ca afacerea ta să își facă simțită prezența în mediul online, specialiștii UpCommerce stau la dispoziția ta pentru a-ți aduce magazinul online în top.  Acum este mult mai simplu să te lansezi în lumea virtuală cu afacerea ta.