De ce să privești achizițiile vestimentare drept o investiție pe termen lung? Descoperă 3 sfaturi esențiale pentru a cumpăra inteligent!

BUCURESTI - 20 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Fundamentarea garderobei perfecte nu are loc pur și simplu, peste noapte. De fapt, este exact opusul: crearea unei colecții de piese potrivite în orice circumstanță necesită o serie de investiții, atât din punct de vedere financiar, cât și din prisma timpului alocat în această direcție.

Bărbat îmbrăcat în stil casual - Dovani

Bărbat îmbrăcat în stil casual - Dovani

 Acordă timpul minim unei achiziții inteligente, de care te vei putea bucura pentru o perioadă îndelungată.  

Dovani

Cum poți cumpăra inteligent, astfel încât achizițiile tale vestimentare să devină o adevărată investiție și nu o cheltuială? Te așteptăm în continuare cu o serie de sfaturi de care poți ține cont data viitoare când pornești la cumpărături:

Uită de trendurile de moment și optează pentru articole atemporale !

- înainte de a cumpăra un articol, întreabă-te dacă există cel puțin trei variante de ținute în care îl poți încadra. În cazul în care răspunsul este unul pozitiv, atunci în mod cert ai făcut o investiție. Gândește-te dacă este realizabil să porți acel produs chiar și după cinci ani.

- optează întotdeauna pentru ținute clasice, în defavoarea celor trendy. Nimic nu este mai dezavantajos decât să îți cheltui economiile pe produse care vor fi la modă doar pentru perioade scurte de timp.

- investește în accesorii. În timp ce îmbrăcămintea se demodează sau devine plictisitoare, pantofii, gențile și bijuteriile îți pot completa outfit-urile de fiecare dată cu succes.

- achiziționează articole atemporale, care vor fi întotdeauna o alegere sigură, indiferent de moment sau de trenduri.

- versatilitatea este esențială. Așadar, dacă un anumit produs se potrivește în mai multe variante vestimentare, atunci trebuie să îl iei acasă.

Acordă suficient timp cumpărăturilor vestimentare

- încearcă să nu îți pierzi concentrarea la shopping. Spre exemplu, dacă îți dorești o pereche de pantaloni bărbați negri, însă ai găsit la reduceri același model pe verde, nu te mulțumi cu cel verde. Economisește suficient până când modelul preferat de pantaloni bărbați va face parte din garderoba ta.

- asigură-te că optezi întotdeauna pentru un brand de încredere, care să îți garanteze calitatea, dar și tarife acceptabile pentru buzunarul tău. Nu lua decizii pripite, mai ales dacă nu ai auzit păreri prea bune despre un anumit magazin.

- nu te grăbi să îți aglomerezi dulapul cu articolele preferate la momentul de față. Așa cum trendurile se schimbă de la un sezon la altul, la fel funcționează și preferințele proprii, motiv pentru care ar trebui să te gândești de două ori înainte de achiziție.

Mai puțin = mai mult!

- nu uita de regula „calitate în defavoarea cantității”. Cu toate că s-ar putea să cheltui mai mult, dispui de siguranță că ai luat decizia cea mai avantajoasă.

- în loc să cumperi mai multe articole de care nu ești pe deplin încântat, optează pentru un singur produs versatil.        

Tu respecți deja aceste reguli nescrise pentru o garderobă perfectă? Accesează www. dovani .ro – magazinul dedicat bărbaților rafinați și alege articole de îmbrăcăminte, de încălțăminte și accesorii de înaltă calitate, în design-uri atemporale și modele clasice, astfel încât să radiezi întotdeauna de eleganță! La DOVANI orice bărbat poate să facă alegerile vestimentare potrivite!