De ce stiloul reprezintă un cadou perfect? Descoperă pe www.poenari.ro modelul de stilou favorit pe care să îl oferi în dar!

BUCURESTI - 19 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Încă din vremurile străvechi, când egiptenii s-au folosit de trestie spre a scrie pe papirus, oamenii au căutat cele mai bune modalități de a-și exprima gândurile.

Stiloul poenari Classic Emerald

Stiloul poenari Classic Emerald

 Nimic nu se compară cu un cadou prin care cele mai importante momente din viață vor rămâne scrise, atât pe hârtie, cât și în suflet. 

Poenari

Astfel, începând cu primele variante de stilouri și până la modelele moderne din ziua de astăzi, pasiunea noastră pentru cuvântul scris nu s-a stins niciodată. Acesta este și unul dintre principalele motive pentru care scriitorul de origine spaniolă, Miguel Cervantes Saavedra, considera că „stiloul este limba minții”.

Chiar și în prezent, când tehnologia pare să domine totul în jur, un instrument de scris reprezintă exemplul de cadou perfect, pe care îl putem dărui oricărei persoane.

Există o multitudine de variante atunci când căutăm un dar potrivit, începând de la flori, bomboane, articole vestimentare, etc. Totuși, cu fiecare dintre opțiunile de mai sus, riscăm să dăruim un articol deja existent în posesia acelei persoane. În cazul în care dorești să te asiguri de unicitatea cadoului ales, ceva care să rezoneze cu emoțiile sale, atunci un stilou de lux este alegerea ideală.

De ce un stilou?

Acest instrument de scris poate fi considerat drept o extensie a ființei umane. Pe măsură ce ochelarii oferă o viziune, pe atât de important este stiloul pentru menținerea vie a spiritului uman.

Bineînțeles, activitatea fizică a scrisului devine mult mai autentică, dar și mai entuziasmantă atunci când este desfășurată cu un obiect realizat cu rafinament. De fapt, un stilou rafinat este atemporal. Acesta este un cadou care va fi apreciat indiferent de perioadă.

Pentru păstrarea unor amintiri de colecție

Există momente cheie în viața noastră care, în mod definitoriu, trebuie sărbătorite.

Pentru absolvire, un stilou reprezintă un cadou clasic . Acesta înfățișează succesul, respectiv măiestria într-un anumit domeniu. De fapt, un astfel instrument de scris le va fi alături proaspeților absolvenți în conturarea unui viitor ilustru.

Deși neobișnuit, dăruirea unui stilou în cadrul unei petreceri de logodnă implică o atenție cu adevărat specială. Aceste produse pot fi folosite de către viitorii miri spre a semna în registrul de stare civilă, amintindu-le de persoana care le-a oferit un astfel de dar, precum și de ziua în sine.

Asemenea unei nunți, stilourile de lux sunt daruri unice pentru noii părinți. De fapt, acestea vă vor diferenția de ceilalți, care preferă să opteze pentru articole de bebeluși.

Totodată, pensionarea indică momentul ideal spre a acorda un stilou de lux cadou, întrucât va transmite respect, dar și recunoștință unui coleg care și-a dedicat anii la un anumit job. Oferind un instrument de scris unei persoane ce tocmai a ieșit la pensie îi aloci, de fapt, șansa de a-și scrie următorul mare capitol din viața sa, marcând începutul unei noi etape și nu un final.

Nici în materie de cadouri aniversare nu vei da greș cu un stilou, mai ales dacă este vorba despre un design unicat, precum sunt cele confecționate din lemn de pe www. poenari .ro. Fie că decizi să i-l dăruiești soțului sau șefului tău, îi vei sugera apreciere sau profesionalism, după caz.

Te-ai convins să optezi pentru un stilou de lux? Atunci alege unul dintre modelele deosebite de pe poenari.ro. Îmbinând modernismul cu istoria, dar și eleganța cu utilitatea, POENARI este un brand care se diferențiază pe piață prin produse unice, rafinate, de înaltă calitate.