De Crăciun fii mai bun ... cu smartphone-ul tău!

Suceava - 6 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

3 moduri de a-ți proteja telefonul pe timp de iarnă!

Fiecare persoană e conștientă de faptul că în perioada sezonului răcoros este important să se protejeze pe deplin, astfel încât starea sa de sănătate să nu fie afectată. Dar cum rămâne cu telefonul inteligent? Ei bine, dacă nu știați deja, gradul de autonomie al smartphone-ului poate să scadă considerabil în perioada iernii. Acest fapt se datorează mai multor aspecte, printre care se numără și temperaturile extrem de scăzute.

            În rândurile următoare vă prezentăm cele mai sigure modalități prin care vă puteți ține telefonul mobil la distanță de eventualele „incidente” pe timp de iarnă.

            1. Evită să folosești smartphone-ul la temperaturi mult prea scăzute

            Orice utilizator de dispozitive smart ar trebui să fie pe deplin informat de riscurile la care își expune smartphone-ul atât în perioada iernii, la temperaturile ce au scăderi puternice, cât și pe timp de vară, atunci când canicula este greu de suportat.

            Așadar, astfel de schimbări drastice de temperatură pot afecta într-o manieră negativă autonomia telefonului inteligent, conducând la imposibilitatea acestuia de a mai da randamentul dorit sau de a-și îndeplini sarcinile cu succes.

            Cel mai recomandat este să se evite utilizarea dispozitivului în spații deschise, unde sursele de căldură nu sunt prezente. Totuși, dacă se impune să beneficiați de anumite funcții ale smartphone-ului în asemenea momente, încercați să îi oferiți apoi acestuia un loc călduros în buzunar sau în geantă, pentru a reveni la o temperatură normală.

            2. Alege o husă de protecție potrivită pentru modelul tău de smartphone!

          Ce persoană nu s-a confruntat cel puțin o dată, pe timp de iarnă, cu drumurile înghețate, identice unui patinoar? Ei bine, iarna este un anotimp frumos, însă care ne testează abilitățile de „patinatori”. În acest fel, chiar și o simplă vizită la magazinul din cartier devine o luptă pentru siguranță.

            Pentru a vă menține pe deplin telefonul în siguranță, fără a vă mai preocupa de riscul unei căzături ce s-ar concretiza cu distrugerea display-ului, metoda cea mai inspirată este alegerea unei huse de protecție potrivită. Indiferent că sunteți în căutarea unei huse pentru Samsung Galaxy S9 sau pentru noul model de iPhone, un furnizor de încredere, așa cum este magazinul online zeemobile.ro¸ va fi aliatul numărul 1 pentru utilizatorii de smartphone-uri.

 

            Bineînțeles, o husă de protecție corect aleasă, care să mențină dispozitivul în siguranță, este în orice moment al anului necesară. De asemenea, puteți opta și pentru folii de protecție, astfel încât gradul de protecție al telefonului să fie mai mare.

            3. Nu uita smartphone-ul la încărcat!  

            După cum am amintit și mai sus, temperaturile scăzute se numără printre dușmanii principali ai acumulatorului unui telefon. Așadar, este posibil să vă confruntați frecvent cu nevoia de a încărca telefonul cât mai des.

            Totuși, asta nu înseamnă că timpul petrecut în plus la încărcare, după ce bateria atinge procentul de 100%, va ajuta telefonul să reziste o perioadă mai îndelungată. Dimpotrivă, un astfel de procedeu este dăunator și, în timp, va afecta „starea de sănătate” a oricărui smartphone.

 

            Tocmai v-ați achiziționat un model modern de smartphone? Atunci nu uitați de sfaturile privind îngrijirea acestuia pe timp de iarnă! Pentru mai multe produse de protecție a telefoanelor inteligente, dar și alte accesorii mobile, nu ezitați în a contacta zeemobile.ro.