Descoperă care este piesa vestimentară ce transformă aspectul oricărei ținute

BUCURESTI - 14 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Atunci când vorbim despre îmbrăcăminte, în discuție se infiltrează: curiozitățile legate de cum putem crea ținute perfecte la orice eveniment, de unde se pot achiziționa cele mai calitative piese vestimentare și bineînțeles, ne gândim la câteva considerente legate de modul cum se vor așeza pe noi respectivele haine.

Model care poartă articole vestimentare Dovani

Model care poartă articole vestimentare Dovani

 Punctează echilibrul oricărei ținute cu o piesă vestimentară care va face diferența.  

Dovani

Datorită oportunităților nenumărate de unde avem posibilitatea să achiziționăm, nu suntem mereu pe deplin satisfăcuți, deoarece în marea majoritate a timpului, noi suntem în căutarea articolelor vestimentare care “nu se găsesc pretutindeni”.

Suntem mereu în căutarea echilibrului, a diversității, a lucrurilor ce pot defini pe deplin atât trăsăturile, cât și felul nostru de a fi. Dar toate acestea țin uneori locul unei bariere, atunci când dorim să ne prezentăm autenticitatea stilului propriu, și nu să ne supunem unui anumit tipar. Există diferite modalități eficiente prin care putem valorifica trăsăturile noastre, dar și fiecare ținută în parte, urmărind mai îndeaproape, și analizând care sunt punctele noastre forte și care sunt preferințele exacte în ceea ce privește stilul ce ne reprezintă.

Câteva aspecte ce trebuie luate în considerare sunt: focusarea pe materialul ce stă la baza confecționării fiecărei piese vestimentare, aspect ce marchează nivelul calitativ, paleta cromatică și în cele din urmă, cusăturile, acest considerent putând determina modul în care materialul se pliază pe forma corpului. 

Un avantaj în compunerea oricărei ținute bărbătești este reprezentat de prezența în șifonier a unei perechi de pantaloni, care pot pune în echilibru întregul balans al outfit-ului. La orice eveniment un bărbat trebuie să fie prezent și totodată prezentabil, deci, alegerea se ia în funcție de ușa cărui șifonier dorim să o deschidem: casual sau elegant.

În cazul primei uși, pantalonii casual bărbați se pot integra mult mai ușor, oportunitățile fiind multiple, chiar și în cazul ținutelor ce necesită 10 minute, a celor destinate plimbărilor cu persoana iubită, sau la evenimente în cadrul cărora codul vestimentar nu este impus.

În al doilea caz, pantalonii bărbați eleganți, necesită o atenție și o viziune mult mai clară, achiziționarea poate aduce câteva dificultăți, dar cu un ochi bine format, urmărirea micilor detalii și a tipului de croi, perechea potrivită poate da un aspect excelent formelor corporale.

Fie că ne îndreptăm atenția către pantaloni casual bărbați, sau pantaloni bărbați eleganți, suntem nevoiți să ne extindem viziunea către alte articole vestimentare ca de exemplu: tipul de încălțăminte, cămașa sau tricoul, și nu în ultimul rând accesoriile pe care le vom atașa ținutei.

Îndeplinind cu succes fiecare etapă relatată mai sus, aspectul cromatic pune în legătură tot ansamblul ținutei, numărul magic de nuanțe pe care orice ținută trebuie să îl respecte este trei. Depășirea numărului de nuanțe poate încărca inutil aspectul. În cazul unei ținute casual, din șifonierul unui bărbat nu trebuie să lipsească cel puțin o pereche de pantaloni albaștri și pantaloni bleumarin, aceste culori putând fi adaptate cu ușurință mai multor piese vesimentare în nuanțe de: maro, alb, bej sau vișiniu. 

Momentele destinate unor ținute elegante, vor fi mereu un real interes, alegerea unei perechi de pantaloni negri, va da un aspect clasic ținutei fiind un must have al garderobei. De asemenea, adaptarea unor pantaloni în nuanțe de maro sau vișiniu pot crea un look mai mult decât fantastic și în care te vei simți minunat și plin de încredere.                        

Pentru a economisi timp și bani, locul potrivit unde vei găsi articole vestimentare prin care îți vei pune în valoare propriul mod de a fi este www. dovani .ro. Pe lângă vasta gamă de pantaloni bărbați, colecția de produse Dovani este un univers dedicat frumuseții vestimentare, intrând pe site poți descoperi întreaga gamă de pantaloni bărbați maro, pantaloni bărbați vișinii, pantaloni bărbați negri, și nu numai, prin care orice ținută se va modela perfect după chipul și asemănarea posesorului.