Descoperă noua colecție DOVANI direct de acasă!

BUCURESTI - 9 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Faci parte din categoria bărbaților atenți la propria imagine, care își doresc să arate impecabil în orice context? Atunci, cu siguranță, numele DOVANI îți este cunoscut!

tricou bărbați - Dovani

tricou bărbați - Dovani

 Îndrăznește să te simți bine și confortabil chiar la tine acasă. Descoperă și alege cu încredere articolele vestimentare din NOUA COLECȚIE de primăvară! 

Dovani

Așadar, DOVANI este un brand românesc, care se bucură de o vastă experiență în industria modei pentru bărbați și care și-a fundamentat de-a lungul anilor un adevărat renume pe piața din România. 

Chiar dacă, la ora actuală, țara noastră se confruntă cu numeroase dificultăți, cauzate de răspândirea noului coronavirus, echipa DOVANI continuă să își surprindă clienții cu ținute de înaltă calitate la prețuri mai mult decât corecte. 

Bucură-te de primăvară cu noua colecție a brandului DOVANI! 

Fără să se abată de la propriile obiceiuri, DOVANI a lansat și în acest sezon o colecție nouă, dedicată în exclusivitate bărbaților pasionați de modă. Despre ce este vorba? Aflăm în rândurile ce urmează: 

Tricouri bărbați: cu toate că, în ultimul timp, stai mai mult pe acasă, nu lăsa primăvara să te prindă nepregătit! Pe dovani.ro poți cumpăra cu ușurință o gamă diversificată de tricouri bărbătești, confecționate din materiale lejere, conturate sub forma unor modele avantajoase pentru orice tip de siluetă.  

Fie că preferi un tricou simplist, într-o singură nuanță sau un model cu imprimeuri moderne, care să îți mascheze micile imperfecțiuni, rafturile virtuale ale magazinului online dovani.ro îți stau la dispoziție în permanență. 

Pantaloni bărbați: te caracterizează stilul elegant, office sau smart-casual? Chiar dacă ai nevoie de un update al garderobei sau nu, noile modele de pantaloni bărbătești de la DOVANI sunt de nerefuzat! Intră pe dovani.ro și alege-ți pantalonii preferați astfel încât, atunci când ieși din casă, să beneficiezi nu doar de confort, ci și de rafinament! 

Pantofi din piele naturală: indiferent de sezon, știm cu certitudine că pielea naturală trebuie să fie materialul principal al pieselor tale de încălțăminte. De asemenea, odată cu venirea căldurii, mai este cert și faptul că te-ai săturat de încălțămintea greoaie, menită să te protejeze de temperaturile scăzute. Colecția de primăvară a brandului DOVANI te surprinde și cu modele de pantofi din piele naturală: răcoroși, comozi și utili în orice situație! 

Prin urmare, în această primăvară, plouă cu suprize pe dovani.ro! Mai mult decât atât, acest brand și-a prelungit și perioada promoțională, în așa fel încât să beneficiezi în continuare de tarife avantajoase la articolele favorite. 

Situația curentă este una dificilă pentru fiecare dintre noi, însă echipa DOVANI își continuă activitatea cu mai mult spor, întrucât rafinamentul nu are vârstă și nici nu ține cont de sezon!  

Tot ce poți face în această perioadă este să te protejezi cât mai mult, respectând normele impuse de către autorități, dar și recomandările transmise, oferindu-ți simultan un plus de relaxare. Știm că, atunci când faci cumpărături, te bucuri de o stare de bine, care îți ridică moralul, motiv pentru care te sfătuim să îți actualizezi garderoba în ton cu tendințele primăverii, direct de acasă. 

Starea de bine se află doar la un click distanță! Așadar, nu mai ezita și accesează dovani.ro pentru a selecta cele mai noi piese de îmbrăcăminte și de încălțăminte ale acestui brand de top!