Descoperă-ți potențialul prin intermediul unui instrument de scris

BUCURESTI - 11 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Ce reprezintă un potențial?
Un potențial poate fi reprezentat ca un tip de energie care este atrasă într-o direcție specifică, îndeplinirea rolului pentru care s-a creat, stând la un stimul distanță.

Stiloul Poenari

Stiloul Poenari

 Descoperă valoarea inestimabilă a unui potențial prin intermediul unui instrument de scris.  

Poenari

Suntem ființe care se află într-o continuă evoluție, dar oricât de mult ne-am îndrepta spre ceea ce ne dorim, trăim cu impresia că nu este atât cât trebuie. Pătrundem în lumea desăvârșită a cunoașterii încă din fragedă pruncie, călătorind treptat către cele mai frumoase descoperiri aduse în lume de către cele mai inspirate minți. Acest lucru ne-a dat șansa de a ne dezvolta pe o anumită latură a vieții.

Fiecare persoană este înzestrată cu o anumită capacitate de gestionare a lucrurilor, de a vedea lumea, de a descoase fiecare situație pentru a mai învăța din fiecare experiență câte ceva nou. Nu suntem uneori capabili să ajungem unde ne propunem, datorită unor impedimente ce țin de decursul natural al întâmplărilor din această viață.

Potențialul se măsoară în gradul de înclinație spre un anumit domeniu. Ceea ce noi nu conștientizăm la un moment dat, este posibil să conștientizăm când deja vom face anumite lucruri și activități, departe de potențialul cu care am fost înzestrați. Pentru a pune în valoare un potențial este necesar un mic sprijin.

Pretutindeni este cunoscută practica de a-ți nota ceea ce se află în interiorul tău ca și dorință, posibilă de a fi adusă la realitate. Aceste dorințe latente se pot materializa într-o măsură mai mare sau mai mică, în funcție de atenția pe care o acordăm intenției și credinței noastre.

Deținem în interiorul nostru toate resursele pentru a materializa ceea ce ne dorim. O modalitate prin care persoanele își pot dezvolta un anumit potențial este scrisul de mână. Chiar dacă suntem în permanentă mișcare și dezvlotare pe palierul tehnologic, ceea ce scrisul de mână aduce la nivel cerebral nu poate fi produs de nici un fel de tastură sau tehnologie.

Rolul instrumentului de scris

Chiar dacă depindem de tastatura calculatorului, aceasta nu deține poziția supremă în arta de a pune pe coli de hârtie linii semnificative. Aceste intrumente de scris pun în ordine structura gândurilor, pun în echilibru anumite confruntări ce au loc la nivel psihic. Un intrument de scris ține locul unei punți de legătură între gând și mână. Există persoane care dețin un talent incontestabil la acest capitol, de a scrie, dând valoarea fiecărui gând prin modul clasic.

Stiloul este cel care contribuie la descoperirea celor mai nebănuite gânduri, notarea celor mai relevante idei care stau la baza dezvoltării unui anumit potențial. Un sprijin adus societății este reprezentat de stilourile Poenari. Create manual dintr-o pasiune unică, acestea pot ghida cele mai frumoase gânduri spre materializarea lor pe coli de hârtie.

Stilourile au fost create pentru ca persoanele ce au un potențial în acest domeniu să poată să își valorizeze fiecare gând prin transcriere. Potențialul este cel care necesită nutrit, stiloul prin ale sale funcții contribuie eficient la acest proces.

Dovada unicității și taletului care au fost învăluite într-un potențial, și-au demonstrat valoarea sub forma celor mai rafinate stilouri. Fin asamblate, stilourile Poenari îndeplinesc caracterul unor bijiuterii demne de tot prestigiul.