Design interior în alb și negru – combinația care elimină monotonia

BUCURESTI - 16 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Stilurile de amenajare pot compune un adevărat festival vizual, însă, atunci când luăm în calcul design-ul băii, puțini sunt cei care doresc să abordeze combinații de nuanțe precum alb și negru. Cert este că această combinație este una dintre cele mai potrivite, destinate unei deosebiri prin echilibru vizual. Vă invităm să aflați din rândurile de mai jos, particularitățile care vor convinge de ce această combinație merită aleasă!

Sigma XXL

Sigma XXL

 Mereu pregătiți pentru a da contur celor mai spectaculoase idei de amenajări interioare.  

Sigma XXL

Hi-tech, modern sau art deco sunt doar câteva din stilurile care cuceresc în această perioadă, cu toate că ne putem simți tentați să alegem nuanțe foarte colorate, pentru că ni se par primitoare și ușor de întreținut, însă, când vedem fotografii în reviste sau pe rețelele sociale, cu grupări de nuanțe contrastante, ne putem pune faimoasa întrebare: Ce nuanțe pot alege pentru a nu mă plictisi? 

Răspunsul este: alb și negru! 

Dacă ați ști numărul clienților care doresc o doză bună de originalitate și, cerând sfatul profesioniștilor, ajung să facă alegeri mult mai înțelepte.

Negru, alb cu adaos de lemn, poate că este un pic clasic, dar este de deopotrivă, și o alegere sigură care nu va îmbătrâni nici peste 10 ani. Și apoi, aceste nuanțe au o latură a lor deosebită, elegantă, atemporală și relaxantă.

În general, recomandăm să alegeți albul ca și culoare dominantă, ideea unei camere luminoase este o alegere care multumește toate gusturile.

De exemplu, dacă vom alege obiectele din baie și faianța albă, pentru a avea o luminozitate maximă, o putem contrasta, de exemplu, cu o gresie întunecată. 

Vom umbri acest alb jucându-ne pe forma plăcilor, aspectul lor (modul în care sunt așezate) sau textura lor. Putem alege și plăci ceramice foarte mari, asemănătoare marmurei, pe care le vom alege într-un finisaj mat, mai puțin strălucitor care conferă un aer elegant băii.

De asemenea, puteți opta pentru pereți întunecați, care vor aduce o atmosferă mai confortabilă și mai intimă, și care pot avea, de asemenea, foarte mult farmec. Un exemplu destul de întâlnit prezintă într-o manieră minimalistă detaliile unui decor intim ce propune inițierea nuanțelor relatate mai sus alături de texturi fine cum este lemnul. 

Plăcile texturate, care vor aduce mai mult farmec pereților și vor înlătura monotonia. Să avem grijă să adăugăm nuanțe de lemn pentru că prezența acestei nuanțe va face atmosfera mai caldă. Selectarea lemnului în amenajările interioare chiar și pentru un dulap lavoar, o tavă, sau ustensile de baie transformă semnificativ ambientul locului.

Dar nu uitați să rețineți totuși că baia este o cameră care trebuie gândită cu multă atenție, pentru a nu uita nici un detaliu tehnic, altfel nu va fi la fel de funcțională sau estetică precum v-ați imaginat.

Cine ne inspiră în amenajări? - compania Sgima XXL 

Cu o experiență în domeniu de două decenii, compania de renume Sigma XXL este partenerul ideal pentru cei care doresc să abordeze un design deosebit și durabil, atât pentru băi, cât și pentru întreaga locuință. 

Notorietatea companiei este rezultatul unei activități intense și focusate pe satisfacția clienților, poziționându-se pe primele 4-5 locuri din țară în rândul importatorilor și distribuitorilor de plăci ceramice de la cei mai mari 3 producători din Polonia: Ceramika Paradyz, Tubadzin Managemen Group și Ceraad.  

Secretul profesioniștilor Sigma XXL se regăsește în sfaturile și sprijinul de calitate pe care îl oferă celor dornici să-și diversifice ambientul locuinței. 

Nu mai stați pe gânduri și luați chiar acum legătura cu reprezentanții echipei Sigma XXL, pe site sau pe pagina de Facebook unde sunt activi și deschiși întrebărilor.