Dovani – accepta provocarea omului de afaceri Stefan Mandachi

Botosani - 12 martie 2019

Comunicat tip Administrativ / Management in Retail

Inițiativa omului de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, românul care a construit primul metru din autostrada nordului câștigă tot mai mulți adepți care, vor autostrăzi pe care să circule în siguranță.

Dovani - Vrea Autostrada

Dovani - Vrea Autostrada

În ceea ce privește oprirea simbolice a activității pentru 15 minute în 15 martie a lucrului în mai multe unități, mai mulți oameni de afaceri din toată țara, nu doar din nord-estul României, s-au autosesizat și au acceptat provocarea.

Astfel, Larisa si Sorin Apostoliu, oamenii de afaceri din Botosani ce detin 23 de magazine de imbracaminte barbati in Romania au decis sa intrerupa pe data de 15 martie timp de 15 minute activitatea tuturor magazinelor din tara pentru a protesta pentru lipsa de initiativa de construire a autostrazii nordului.

Aceștia alăturânduse grevei iniţiate de suceveanul care a construit singurul metru de autostradă din Moldova şi vor opri munca în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute. Compania Dovani a fost înfințată în 1994 și are peste 50 de angajați comercializând imbracaminte barbati prin cele 23 de magazine fizice si magazinul online Dovani .ro