Dovani dă startul primăverii cu o nouă colecție surprinzătoare

BUCURESTI - 18 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Suntem deja cu un pas mai aproape de ceea ce înseamnă plimbări în aer liber și bucuria de a resimți din plin puterea soarelui. Încântarea este la cote maxime nu doar privind prin prisma venirii noului anotimp, ci și a oportunităților vestimentare mult mai permisive și lejere pe care le vom putea compune în scurt timp. Pentru a ne susține entuziasmul, brandul autohton Dovani a lansat o nouă colecție fabuloasă dedicată sezonului cald.

Dovani.ro

Dovani.ro

 Descoperă cum stilul tău devine deosebit alături de articolele vestimentare Dovani.  

Dovani

Venirea primăverii, de regulă, ne întâmpină cu fluctuații de temperatură, precipitații și bineînțeles, cu temperaturi măgulitoare ce ne îndeamnă să scoatem la iveală cele mai deosebite articole vestimentare din dressing.  

Care sunt elementele care îți vor consolida stilul pentru o perioadă îndelungată?  

Pantalonii bărbătești Dovani – piese ce pun laolaltă rafinamentul și bunul gust pentru a da contur noii colecții. Aceștia aduc un plus de care orice bărbat are nevoie, mai ales dacă se încadrează în categoria persoanelor atente la imaginea poroprie. Colecția prezintă modele de pantaloni versatili, în compoziția cărora se regăsesc cele mai deosebite și rezistente materiale. Bumbacul este unul dintre cele mai avantajoase, deoarece acesta reușește să jongleze prin intermediul particularităților sale cu fluctuațiile de temperatură, în scopul de a menține un confort termic deosebit.  

Colecția expune alternative din care poți alege cu brio modelul ideal propriului stil vestimentar. Astfel, dacă te regăsești cu un simț estetic dezvoltat și adori ținutele lejere, casual, acum ai oportunitatea de a dobândi exact outfit-urile preferate de zi cu zi, sau pentru birou.  

Dacă adori ținutele elegante și dobândite din pură pasiune pentru originalitate și creativitate, selecția de pantaloni Dovani din noua colecție conturează eticheta stilului personal prin țesături și croiuri care se așază perfect pe trup, fiind totodată foarte greu de șifonat și de pătat.  

Ținutele adaptate sezonului pot fi diversificate constant cu articolele vestimentare Dovani, fie că vorbim despre tricouri bărbătești, cămăși elegante cu modele discrete sau accesorii ce impresionează de la prima privire prin detaliile fine. 

Iubești ținutele elegante însă nu vrei să renunți la confort?  

Ei bine, brandul autohton Dovani vine mereu în întâmpinarea bărbaților siguri pe propriile calități cu modele de articole vestimentare concepute special pentru a defini linia fiecărui conformat corporal, evidențiind perfect statura, atuurile, trăsăturile, completând totodată și idealul unui stil versatil.  

Este ideal să simți că ceea ce porți te reprezintă pe deplin, fie că te raportezi la ținutele create într-o manieră mai sobră, formală, dedicate zilelor la birou, sau cele care iau o turnură fresh, identitatea ta își va păstra esența cu gama de nuanțe și modele prezente în colecția Dovani.  

Acum, mai mult ca niciodată, ai la dispoziție infinite variante din care poți alege cu încredere, deoarece prețurile practicate pe site-ul dovani.ro sunt impresionant de mici, raportându-ne la nivelul optim al calității prezent în texturile îmbrăcămintei.  

Dovani te invită atât în cadrul magazinului online, cât și în cele fizice existente pe toată întinderea României să descoperi o latură fabuloasă a stilului masculin. Ceea ce porți te definește pe deplin, așa că nu ezita să pui valorile personale pe primul plan.