EpilatPro.ro – cel mai complex furnizor online de produse pentru epilat din România

BUCURESTI - 17 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Retail

Cu o experiență de peste un deceniu pe piața românească de profil, magazinul online EpilatPro.ro continuă să atragă clienți, surprinzându-i totodată și pe cei fideli.

www.epilatpro.ro

www.epilatpro.ro

Sezonul călduros se apropie din ce în ce mai repede, motiv pentru care majoritatea persoanelor așteaptă cu nerăbdare să plece în concediu. Ei bine, perioada concediilor nu înseamnă doar locații de cazare aglomerate sau restaurante populate constant de clienți, ci și saloane de epilat solicitate la nivel maximum.

Cu alte cuvinte, este acea perioadă a anului când reprezentantele sexului frumos apelează la cele mai eficiente soluții spre a scăpa de părul nedorit și pentru a se bucura de o piele fină și mătăsoasă cât mai mult timp.

În rândul saloanelor profesionale pentru epilat, o agendă plină de programări se traduce și prin necesitatea de a dispune de un stoc de produse profesionale, consumabile și alte articole specifice, cu ajutorul cărora serviciile pe care le livrează să fie doar de înaltă calitate, fără a întâmpina impedimente.

Așadar, cei care dețin astfel de locații de beauty sunt în căutarea unui furnizor de încredere, care să le poată oferi o complexitate de avantaje și cu care să colaboreze pe termen lung.

Magazinul online EpilatPro.ro – furnizorul preferat al saloanelor de epilat din România

Cu o experiență de peste un deceniu pe piața românească de profil, magazinul online EpilatPro.ro continuă să atragă clienți, surprinzându-i totodată și pe cei fideli. Astfel, anul acesta, rafturile virtuale ale acestui furnizor de top s-au reinventat sub forma unui design îmbunătățit al site-ului, care să permită o navigare rapidă și mult mai ușoară pentru utilizatori.

Bineînțeles, noua versiune a magazinului online EpilatPro.ro a adus multiple alte beneficii tuturor celor care au decis să facă achiziții din oferta sa. Este vorba despre o procedură de comandă simplificată, prețuri preferențiale pentru parteneri afișate direct în pagina de produs, o secțiune aparte în site cu articole reduse, dar și o secțiune de blog, pregătită să le ofere utilizatorilor sfaturi, trucuri sau informații utile.

Pe lângă avantajele amintite mai sus, magazinul online EpilatPro.ro vine în întâmpinarea clienților săi cu o gamă deosebit de diversificată de produse profesionale pentru epilat, începând de la numeroase tipuri și branduri de ceară pentru epilat, parafină sau consumabile și alte accesorii. De asemenea, EpilatPro.ro nu se adresează doar saloanelor axate pe epilarea profesională cu ceară, ci și celor care au inclus în pachetul lor de servicii epilarea cu pastă de zahăr. Prin urmare, pe EpilatPro.ro se găsesc multiple variante de pastă de zahăr, ce pot fi cumpărate în funcție de tipul de piele, firul de păr, etc.

Nici în ceea ce privește aparatura utilizată în cadrul unui salon de epilat, furnizorul EpilatPro.ro nu este mai prejos, punându-le la dispoziție celor interesați și o ofertă complexă de încălzitoare de ceară, la prețuri extrem de competitive la nivel de piață.

Remarcându-se prin diversitatea de produse specifice epilării profesionale, prin calitatea înaltă a tuturor articolelor pe care le comercializează, prin raportul optim între calitate și prețuri, respectiv prin varietatea de beneficii de care se bucură partenerii și utilizatorii săi, magazinul online EpilatPro.ro poate fi considerat furnizorul preferat al business-urilor de profil din România.