Ești adeptul unui stil elegant? Descoperă principalele reguli pe care orice bărbat trebuie să le respecte în materie de vestimentații elegante

BUCURESTI - 1 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Cine nu este de acord că stilul elegant reprezintă una dintre cele mai atrăgătoare opțiuni vestimentare pentru un bărbat rafinat? Totuși, îmbrăcămintea de acest gen implică respectarea anumitor reguli stricte, fără de care, nu poate fi obținută o ținută elegantă corectă.

Haideți să vedem, în rândurile ce urmează, care sunt principalele aspecte pe care orice domn trebuie să le aibă în vedere:

 - Cămășile purtate fără costum nu trebuie încheiate până la ultimul nasture, acesta lăsându-se mereu deschis. De asemenea, maioul nu este niciodată indicat a fi purtat pe sub cămăși.

 - Șosetele albe trebuie evitate, cu desăvârșire, atunci când purtați pantofi.Încălțămintea de lac este reprezentativă pentru un stil mai formal, fiind ideală pentru ținutele de gală.

 - În cazul outfit-urilor de seară, mai ales dacă este vorba despre un eveniment select, cele mai indicate sunt costumele în nuanțe închise (precum: negru, gri, bleumarin).

 - Cămașa albă poate fi asortată oricărui tip sau model de costum, indiferent de culoarea acestuia.

 - În materie de accesorii, cravata, dar și șosetele trebuie întotdeauna asortate costumului (însă nu neapărat ambele în aceeași nuanță).

 - Nasturii sacoului se închid în funcție de numărul lor. Spre exemplu, un sacou de costum care are doar doi nasturi va fi purtat doar cu cel de sus încheiat. Dacă sunt trei nasturi, atunci doar cel din mijloc se va încheia, iar în situația în care sacoul are patru nasturi, trebuie toți patru încheiați.

 - În cazul în care sunteți adeptul pălăriilor, atunci trebuie să știți că aceste accesorii sunt ideale nu doar în outfit-urile casual, ci și în materie de vestimentații elegante, oferind o doză suplimentară de masculinitate.

 - Pantalonii eleganți nu vor fi niciodată combinați cu o pereche de bocanci, indiferent de cât de scăzute sunt temperaturile de afară.

 - Puteți purta eșarfe în orice sezon, atât timp cât optați pentru nuanțele complementare ținutei alese.

 - Dacă urmează să fiți prezent la o întâlnire de afaceri, în mod cert, costumul este necesar, la fel și cravata.

 - Pantofii cu un design elegant vor fi asortați unei vestimentații care respectă același stil, fără a fi combinați și în outfit-uri mai puțin formale.

Așadar, având în vedere aspectele de mai sus, cât de des respectați aceste reguli? Cu siguranță, de acum încolo, toate vestimentațiile dumneavoastră vor fi ireproșabile, oferind-vă un plus de rafinament.

Dacă sunteți în căutarea unor opțiuni vestimentare elegante, atunci vă sfătuim să vă îndreptați atenția asupra magazinului online www. dovani .ro. DOVANI – brandul preferat al bărbaților din România și nu numai, iese mereu în întâmpinarea iubitorilor de modă cu articole de înaltă calitate, la prețuri avantajoase.

Prin urmare, fie că aveți nevoie de o pereche de pantaloni bărbați eleganți, de o cămașă formală sau de un costum bărbați într-o nuanță versatilă, pe dovani.ro veți găsi ținutele ideale pentru propria garderobă. De asemenea, acest brand oferă săptămânal oferte de nerefuzat, dar și puncte bonus pentru clienții fideli! Află mai multe despre cel mai atrăgător program de fidelizare Brand Ambasador pe www.dovani.ro!