Evită eșecurile vestimentare: Cum poți transforma o ținută aparent simplă într-un outfit inspirat?

BUCURESTI - 20 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

De cele mai multe ori aspirăm la succes, indiferent dacă este vorba despre locul de muncă, viața de familie, relațiile cu prietenii sau proiectele individuale. Ei bine, de la aceasta nu fac excepție nici vestimentațiile.

 De cele mai multe ori, simplitatea unei ținute reprezintă ușa către un farmec aparte.  

Dovani

Fiecare dintre noi își dorește să obțină un look reușit ori de câte ori iese din casă, astfel încât să își consolideze încrederea în sine și, pe de altă parte, să câștige admirația celor din jur.

Cu toate acestea, mulți bărbați întâmpină dificultăți în materie de outfit-uri, mai ales dacă ținem cont de viteza cu care trendurile se schimbă periodic.

Cum reușim să transformăm orice ținută într-o vestimentație de succes? Hai să aflăm în rândurile ce urmează:

Mizează pe accesorii

Fiind considerate condimentul cheie în rețeta reușitei vestimentare, accesoriile completează, dar și definesc cu rafinament și eleganță orice stil sau orice combinație de acest gen.

Așadar, data viitoare când dai startul unei sesiuni de shopping, asigură-te că accesoriile definitorii ale unui bărbat (precum sunt cravata, papionul, ceasul, servieta, butonii, cureaua, etc) se numără pe lista personală de achiziții. În acest fel, îi vei adăuga o notă de masculinitate ținutei tale, fără prea multe eforturi.

Jonglează cu nuanțele ținutei

Spre a obține un look reușit, este necesar să deții certitudinea că ai luat deciziile potrivite din punct de vedere vizual. Astfel, culorile pieselor vestimentare trebuie să fie complementare și să nu creeze disconfort privitorilor.

Spre exemplu, nuanțele tari sau reci trebuie întotdeauna asortate cu tonuri calde, care asigură echilibrul coloristic.

Optează pentru ținute simple

O vestimentație simplă va fi întotdeauna mult mai apreciată decât una extravagantă, atunci când ne raportăm la rafinament și la situațiile de zi cu zi.

Prin urmare, te sfătuim să ții la distanță articolele nonconformiste sau care nu se mulează perfect stilului tău, deși se încadrează în trendurile de moment. Fiecare persoană ar trebui să își urmeze instinctele și să facă alegeri reprezentative propriilor preferințe.

Achiziționează articole de îmbrăcăminte potrivite propriei siluete

Atunci când îți dorești succesul pe plan vestimentar, în mod cert trebuie să iei în calcul doar acele articole care scot în evidență atuurile de care silueta ta dispune.

O greșeală frecventă este că achiziționăm produse fie la modă, fie care se potrivesc de minune altor persoane.

Mizează pe calitate și pe branduri care îți oferă diversitate

Un aspect esențial în materie de outfit-uri excepționale este calitatea. De asemenea, cu cât diversificăm mai mult, cu atât vom avea o șansă mai mare de a ne defini stilul personal.

Un brand românesc, care pune întotdeauna accentul pe calitatea articolelor sale, dar și pe întrunirea mai multor stiluri vestimentare este DOVANI. Pe www. dovani .ro bărbații dispun de posibilitatea de a experimenta atât un stil office, unul elegant, cât și unul casual, alegând articole de îmbrăcăminte, de încălțăminte și accesorii la tarife avantajoase.

Un alt beneficiu esențial al ținutelor marca DOVANI este faptul că sunt create după croiuri avantajoase pentru orice tip de siluetă.

Așadar, tu cât de mult ții la perfecțiunea ținutelor tale? Accesează www.dovani.ro și lasă succesul să facă parte din garderoba proprie!