Foarfeca de tuns barba - ustensila de preț a bărbaților cu aspect impecabil

BUCURESTI - 16 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Cine poate spune că barba nu reprezintă un accesoriu definitoriu pentru bărbații stilați? Suntem la curent cu noile trenduri și putem spune cu precizie, că îngrijirea bărbii a devenit un serviciu extrem de cerut în saloanele de profil, iar pentru realizarea celor mai reușite forme este necesară o ustensilă clasică și extrem de iubită: foarfeca.

 Iubim ceea ce facem și pe cei care ne aleg!  

Barber Store România

Printre accesoriile esențiale dedicate întreținerii bărbii și mustății, se numără foarfeca profesională destinată părului facial. Foarfeca, după cum bine știm este o unealtă clasică, aliatul nelipsit dintr-un salon/frizerie. Există nenumărate modele, dar știm foarte bine că fiecare pasionat deține propriile calități, iar când vine vorba de tunsul bărbii, orice profesionist știe că pentru a dobândi o foarfecă ideală, este nevoie de puțină certcetare.

Acest accesoriu, după cum am relatat și în rândurile anterioare,  reprezintă ustensila de bază a frizerilor care doresc să le ofere clienților tratamentul de care au nevoie, dar, totodată, este ustensila ce poate fi utilizată fără probleme de bărbații care pun accent pe înfățișare și doresc să lase o impresie impecabilă în orice tip de context.  

Spre deosebire de foarfeca destinată coafurilor, cea consacrată special pentru tunsul bărbii, respectiv, a mustății, poate fi folosită simultan cu un șablon pentru contur, acest instrument și accesoriu extrem de util, fiind ușor de manevrat și utilizat.

Foarfecile pentru barbă permit, de asemenea, tăierea părului nedorit cu precizie, mulțumită vârfului fin și ascuțit. Unele foarfeci pentru barbă sunt echipate cu un vârf rotund pentru a putea tăia firele de păr cât mai aproape de piele, și, drept urmare, de a exclude apariția diverselor accidente. 

Barber Store România este partenerul de încredere al frizerilor pasionați, fiind cei care adaugă în permanență modele de  foarfeci profesionale  fabricate din oțel inoxidabil.

În ce cazuri sunt esențiale foarfecile pentru barbă?

Subțiază barba: chiar dacă această procedură este uneori mai rapid de efectuat cu un aparat de tuns, tehnica utilizării unei foarfeci devine o adevărată plăcere, mai ales pentru cei care adoră să-și definească munca prin intermediul ustensilelor clasice.

Finisaje ușor de realizat: dacă firele rebele au „darul” de a irita pe oricine, vă asigurăm că foarfecile pentru barbă devin cu ușurință parteneri de încredere chiar și atunci când firele rebele își fac simțită prezența. 

Lucrați contururile: foarfeca este un ajutor prețios pentru a lucra cu precizie conturul bărbii și a mustății. Dacă foarfecile sunt esențiale pentru barbă, pot fi cu siguranță foarte practice și pentru mustață. Aceasta din urmă necesitând o atenție specială, deoarece veți putea lucra cu ușurință forma mustății și elimina firele de păr mai lungi sau rebele.

Pe barber-store.ro pasionații își întâlnesc jumătatea în materie de styling. Cu o vastă experiență în domeniu, echipa Barber Store România are grijă constant ca cele mai bune ustensile profesionale să ajungă la pasionații din toată țara, bucurându-se de un număr considerabil de fani care activează în domeneniu. 

Barber Store România are grijă de preferințele celor care îi aleg, oferind săptămânal reduceri semnificative, distribuind, totodată, foarfeci profesionale de la branduri cu renume internațional precum: JaguarJargemCerenaKiepe sau Shave Factory.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unei foarfeci ideale și potrivite gustului și stilului personal, nu ezitați să accesați site-ul barber-store.ro. De asemenea, colecția de foarfeci profesionale prezintă modele premium ce vor rezolva problema bărbilor care sunt greu de întreținut.