Ghid vestimentar pentru bărbații rafinați în perioada iernii

Botosani - 6 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Retail

Sezonul răcoros este cel mai important dintre toate în materie de modă. De ce spunem aceasta? Ei bine, piesele vestimentare și de încălțăminte au rolul în această perioadă din an nu doar să ne avantajeze pe deplin, ci să ne și protejeze de temperaturile scăzute.
Înainte de a alege o ținută, amintiți-vă că stilul vestimentar al unei persoane poate spune multe despre caracterul și preferințele sale, reușind să le transmită celor din jur mult mai mult decât poate vă doriți. Deși unii subestimează puterea unei noi perechi de pantofi, aceste articole joacă un rol important în felul nostru de a fi. Așadar, vă recomandăm să abordați o...

Ținută Bărbați În Perioada Iernii

Ținută Bărbați În Perioada Iernii

 Am găsit haine pe măsură fără să le mai ajustez. Îmi vin foarte bine. 

Catalin Moroșan

Sezonul răcoros este cel mai important dintre toate în materie de modă. De ce spunem aceasta? Ei bine, piesele vestimentare și de încălțăminte au rolul în această perioadă din an nu doar să ne avantajeze pe deplin, ci să ne și protejeze de temperaturile scăzute.

Înainte de a alege o ținută, amintiți-vă că stilul vestimentar al unei persoane poate spune multe despre caracterul și preferințele sale, reușind să le transmită celor din jur mult mai mult decât poate vă doriți. Deși unii subestimează puterea unei noi perechi de pantofi, aceste articole joacă un rol important în felul nostru de a fi. Așadar, vă recomandăm să abordați o atitudine mai puternică în materie de vestimentație și să învățați să folosiți moda ca un instrument practic pentru succes.

În continuare, vă prezentăm o serie de sfaturi utile care să vă ajute în sezonul răcoros în materie de vestimentație. Haideți să vedem despre ce este vorba mai exact:

Adoptați ținute simple, evitând „mult prea multe” piese vestimentare!

Cu excepția cazului în care locuiți la Polul Nord, încercați să evitați excesul de haine în cadrul unei singure ținute. O metodă de succes în vestimentația potrivită pentru iarnă este să îmbinați o serie de articole preferate, în așa fel încât aspectul final să fie unul reușit. Mai multe straturi în ținutele de iarnă sunt o idee ideală pentru a obține un lookinspirat (spre exemplu: puloverul peste cămașă sau vesta peste pulover).

Totodată, pentru a vă feri de frig, puteți apela la articole de îmbrăcăminte realizate din texturi diversificate, precum sunt catifeaua, lâna sau cașmirul. Țineți minte că simplitatea, de obicei, este mai apreciată și mult mai confortabilă decât o ținută încărcată inutil.

Accesoriile în exces nu sunt o idee prea inspirată..

Accesorizarea unei ținute cu eșarfe, fulare, curele, ceasuri și alte astfel de articole poate fi tentantă. Totuși, dacă nu vă doriți să arătați ca o „decorațiune de Crăciun”, recomandat ar fi vă să limitați la două sau trei accesorii.

Pentru a obține o vestimentație simplă, dar sofisticată și cu un aer rafinat, vă sfătuim să renunțați la exces în favoarea unui articol de tip „statement”. Mai precis, axați-vă pe o curea interesantă, care să se potrivească pe deplin cu pantofii și, eventual, cu eșarfa sau fularul. Nici o servietă confecționată din piele nu este o piesă de uitat acasă, mai ales dacă vorbim de ținutele specifice unui mediu office sau business.

Alegeți doar acele culori care vă avantajează

Indiferent de modă, de cadourile primite de la cei dragi sau de piesele preferate din garderobă, mizați pe propriul simț artistic. Încercați să optați pentru acele articole vestimentare care vă avantajează nu doar silueta, ci și trăsăturile feței, culoarea tenului și a ochilor.

Spre exemplu, piesele de îmbrăcăminte complementare, confecționate din materiale de calitate, care vă evidențiază ochii și tenul ar putea fi purtate an de an, devenind o investiție rentabilă pentru orice buzunar. Evitați culorile extravagante, indiferent dacă sunt la modă, deoarece pe viitor s-ar putea să vă ocupe spațiu inutil în dulap.

Orice bărbat trebuie să aleagă cu încredere vestimentații care îi oferă confort, precum și un plus de eleganță, indiferent de anotimpși de tendințe. Un magazin online care pune întotdeauna pe primul loc rafinamentul, utilitatea și calitatea atunci când vine vorba despre haine bărbați este dovani.ro. Consultând acest site, cu siguranță veți găsi ceea ce căutați la un preț excelent, astfel încât propria garderobă să fie completată după propriul gust cu articole de calitate.