Iarna, se poartă negru! Descoperă 3 modele de stilouri de lux pentru iubitorii de nuanțe închise, perfecte pentru Moș Nicolae!

BUCURESTI - 6 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Cine spune că cei care preferă negru nu sunt persoane vesele? Dimpotrivă, această nuanță simbolizează încrederea, autoritatea și puterea. Cu toate că este o culoare controversată, întrucât pe de o parte este asociată luxului și eleganței, iar pe de cealaltă parte simplității și smereniei, reușește să cucerească preferințele multor persoane.

Stilou Poenari

Stilou Poenari

 Persoanele rafinate merită cadouri pe măsură în această perioadă mirifică.  

Poenari

De fapt, în timpul sezonului răcoros, negru se află și în atenția iubitorilor de modă, tonurile închise fiind mult mai populare decât cele deschise și, bineînțeles, mai versatile și ușor de asortat.  

Dat fiind faptul că Moș Nicolae se apropie cu pași repezi, ce idei de cadouri aveți pentru persoanele care preferă această culoare? Cu siguranță, nu lipsește din garderoba lor. Dar oare au aceștia un stilou de lux negru, care să le fie de folos în activitatea de zi cu zi? 

Stilourile din gama brandului  POENARI  sunt cele mai rafinate cadouri pe care o astfel de persoană, atrasă de nuanțele închise, le-ar putea primi, în special pentru că sunt confecționate dintr-un material pe cât se poate de neobișnuit. Cine s-ar fi gândit că lemnul poate fi folosit pentru realizarea unor instrumente de scris

Recomandarea brandului POENARI pentru cadourile de Moș Nicolae cuprinde: 

Stiloul POENARI Office Black – este creat manual, fiind asamblat din nici mai mult și nici mai puțin de 18 piese individuale. Exteriorul acestui instrument de scris îmbină două metale prețioase: aurul și rodiul, iar corpul său este realizat din rășină sintetică de culoare neagră. Fiind caracterizat printr-un design simplist, dar elegant, stiloul din lemn Office Black este extrem de ușor de utilizat atât pentru semnături, cât și pentru scrisul cursiv sau lent, în funcție de tipul de peniță ales. 

Stiloul POENARI Baron Business – după cum sugerează și denumirea sa, acest model de stilou de lux este recomandat persoanelor care își desfășoară activitatea într-un mediu de afaceri, office, mai precis celor cu un spirit întreprinzător. Distingându-se printr-un aspect rafinat, cu linii drepte, cuprinde un corp realizat din material compozit extrem de dens, de culoare neagră și părți metalice suflate cu aur de 24 karate. Asemenea modelului anterior, penița stiloului poate fi aleasă în funcție de tipul de scris dorit. 

Pixul POENARI Veritas Ebony – modelul tridimensional prezent atât pe capetele stiloului, cât și pe inelul central al acestuia conferă o notă vintage, de eleganță și stil. Design-ul unic, dar și greutatea sa îl transformă într-un produs potrivit pentru persoanele de sex masculin.  

Ce părere ai despre aceste stilouri de lux din lemn, disponibile pe www.poenari.ro? Cu siguranță, orice iubitor de negru ar fi impresionat, nu-i așa?  

Prin urmare, dacă dorești să oferi un cadou complex de Moș Nicolae, care vine la pachet cu o notă de eleganță și de rafinament, atunci instrumentele de scris de la  POENARI sunt cea mai bună alegere pe care o poți face. De asemenea, dispui de posibilitatea de a personaliza fiecare articol în parte cu mesajul dorit, în funcție de ceea ce dorești să-i transmiți persoanei dragi.