Iată 5 hăinuțe de care orice nou-născut are nevoie

BUCURESTI - 22 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Cu toate că ți-ai dorit dintotdeauna să fii mămică, misiunea de părinte vine cu noi task-uri, mai ales dacă este vorba despre primul copilaș, iar experiența cu cei mici nu este tocmai pe lista punctelor tale forte.

copilaș în pătuț

copilaș în pătuț

 Pregătim mereu cele mai calitative produse, pentru ca pe chipurile celor mici să se regăsească în fiecare zi numai zâmbete.  

Puppa Kids

Cum poți avea grijă de juniorul tău, astfel încât să nu îi lipsească nimic? Ei bine, începe cu principalele hăinuțe de care orice nou-născut are nevoie. Ți-am pregătit în continuare o listă cu articolele vestimentare pe care fiecare mămică ar trebuie să le cumpere pentru bebelușul său: 

Body-urile 

Sunt confortabile, ușor de îmbrăcat și le poți folosi în orice context. De fapt, body-urile sunt cele mai recomandate hăinuțe pentru bebeluși, deoarece nu îi jenează pe micuți, indiferent dacă mănâncă și burtica lor se extinde sau dacă se rostogolesc pe toate părțile în pătuț, în timpul somnului. 

Top-urile tip kimono 

Pe lângă faptul că arată extraordinar, bluzițele pentru bebeluși tip kimono, care se prind în laterale, se dovedesc o reală investiție în primele luni de viață ale copilașilor. 

Principalul avantaj al acestor piese vestimentare este faptul că reduc la minimum contactul cu regiunea ombilicală, care este încă sensibilă după naștere. În plus, îmbrăcarea copilașului nu va presupune eforturi prea mari, fiind extrem de facilă. 

Căciulițele subțiri 

Deși sezonul călduros se apropie cu pași repezi și ai fi tentată să crezi că bebelușul tău nu are nevoie de căciulițe, pălăriuțe sau bentițe, adevărul este că nu ar trebui să renunți la aceste articole, indiferent de anotimp. 

Din moment ce nou-născuții sunt deosebit de sensibili și răcesc foarte ușor, o căciuliță subțire, o pălăriuță sau o bentiță reprezintă modalitatea excelentă de a le regla temperatura corpului și de a-i proteja în acele zile mai friguroase. 

Șosețelele antiderapante 

Fie că este frig afară sau s-a răcit în interior ca urmare a aerului condiționat, șosețelele antiderapante pentru bebeluși sunt indispensabile. Astfel, cel mic va avea piciorușele protejate de temperaturile scăzute și, mai mult decât atât, se va putea juca în voie chiar și pe podelele alunecoase. 

Pijamalele tip salopete 

Aceste hăinuțe pentru bebeluși compuse dintr-o singură piesă le ajută pe mămici să schimbe pampers-ul nou-născutului fără niciun fel de dificultăți.  

De asemenea, fiind pe cât se poate de versatile, salopetele pentru juniori pot fi folosite atât sub formă de pijamale, cât și ca ținute de zi. 

Așadar, dacă tocmai ai devenit mămică, încearcă să ții cont de recomandările noastre de mai sus. Totodată, nu uita că, atunci când cumperi hăinuțe pentru bebeluși,  calitatea trebuie să fie mai presus de design.  

De unde poți achiziționa articole de înaltă calitate, realizate din materiale delicate cu pielea, destinate copilașilor în primele lor luni de viață? Te sfătuim să accesezi magazinul online Puppa Kids. Pe puppa.ro găsești o varietate de produse pentru nou-născuți, dar și pentru diferite vârste sau stagii de creștere. 

Nu mai lăsa timpul să treacă și cumpără doar ce este mai bun pentru cel mic! Puppa.ro te așteaptă cu cele mai moderne outfit-uri pentru juniorul tău, oferindu-ți un raport excelent între calitate și prețuri! 

Taguri: puppa kidsbody-uri