Iată de ce să alegi UpCommerce.ro pentru magazinul tău online

BUCURESTI - 13 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Ai ajuns aici din întâmplare sau ești interesat de cea mai rentabilă platformă de comerț electronic pentru dezvoltarea afacerii tale în mediul online? Indiferent de răspuns, cu siguranță informațiile pe care ți le vom oferi îți vor fi de folos pe termen lung și te vor convinge că UpCommerce .ro este de departe cea mai avantajoasă variantă pe care o poți alege, orientându-te asupra zonei digitale.

digital marketing

digital marketing

 Pune bazele magazinului tău online și profită de fiecare oportunitate pentru a-ți poziționa afacerea printre preferatele publicului tău țintă!  

UpCommerce

Ce este UpCommerce? 

Adresându-se îndeosebi antreprenorilor care au deja succes pe plan profesional, dar și tuturor celor care doresc să pună bazele unei afaceri online, UpComnmerce.ro este o platformă de comerț electronic de tip SaaS (Software as a Service). 

Cu alte cuvinte, asta înseamnă că dispui de servicii găzduite intern, în schimbul unui abonament lunar. Este vorba despre posibilitatea de a-ți accesa magazinul online din orice locație, cu condiția să ai o conexiune facilă la internet.  

Ca avantaje, vorbim despre o multitudine de oportunități, așa cum sunt: lansarea unei afaceri online într-un timp scurt, cu minimum de resurse investite, numeroase integrări cu furnizorii de servicii esențiale, mentenanță, găzduire și actualizări incluse.  

4 motive pentru a alege UpCommerce în vederea implementării unui magazin online funcțional 

1. Crearea unui magazin online bine poziționat în clasamentele Google 

Atunci când vine vorba despre clasamentul rezultat în urma unei căutări pe cel mai popular motor de căutare, viteza de încărcare a paginilor web este un aspect esențial. 

Magazinele de comerț electronic dezvoltate pe UpCommerce.ro se bucură de rapiditate din acest punct de vedere, paginile web încărcându-se extrem de repede, chiar și atunci când utilizatorii au sute de articole în coșul de cumpărături. 

2. Folosirea unor instrumente avansate de GDPR (General Data Protection Regulation = Regulamentul general privind protecția datelor personale) 

Platforma UpCommerce dispune deja de funcția de export a datelor cu caracter personal direct în pagina de profil a clientului, în conformitate cu Regulamentul GDPR. 

De altfel, aceasta le oferă antreprenorilor și o serie de instrumente avansate, care înregistrează automat toate modificările în profilul clientului, conform art. 19 al Regulamentului General privind Protecția Datelor Personale. 

3. Filtrarea coșurilor de cumpărături și a listelor de favorite spre a înțelege mai bine nevoile clienților 

Datorită acestei funcții, vei putea filtra atât coșurile de cumpărături, cât și listele de favorite în funcție de perioada de timp, de tipul produsului sau de țara de facturare. 

În acest mod, vei reuși să înțelegi mult mai bine care sunt tendințele sezoniere sau locale și le vei putea oferi utilizatorilor exact produsele care îi interesează cel mai mult. 

4. Setarea unui favicon direct din panoul Admin 

UpCommerce le permite întreprinzătorilor să seteze sau să schimbe un favicon cu ușurință, fără să mai fie necesară căutarea folder-ului potrivit de hosting pentru încărcarea acestuia. Această acțiune este permisă direct din panoul Admin cu doar câteva click-uri. 

Așadar, dacă dorești să beneficiezi de un magazin online funcțional, în doar câțiva pași simpli, apelează la soluțiile oferite de platforma de comerț electronic UpCommerce.ro. Uită de grijile legate de implementarea unei afaceri în mediul digital și optează pentru o variantă care îți va aduce succesul profesional! Mai multe informații găsești pe www.UpCommer.ce.ro!