Ieșirea la plimbare cu un nou-născut. Care sunt aspectele de care trebuie să ții cont?

BUCURESTI - 9 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Mult așteptata vară este aici și ne îndeamnă să ne bucurăm din plin de fiecare moment, mai ales când avem lângă noi o minunăție de copil, nou-venit în familie. Însă, atunci când ești mămică, fiecare ieșire din casă este o adevărată provocare, mai ales când avem în discuție siguranța pruncului.

bebelus fericit

bebelus fericit

 Bucuria este dublată atunci când ești sigură că micuțul tău dispune de protecție corespunzătoare. 

Puppa Kids

Pentru a fi mereu pusă la punct și pregătită pentru eventuale situații neplăcute, ți-am pregătit o listă cu câteva lucruri care să-ți fie de folos atunci când ieși la plimbare cu cel mic. În plus, orice mămică își dorește să se bucure de puțin timp de relaxare, așa că, urmărește cele câteva sfaturi pregătite pentru tine.

Cât de important este protecția solară?

În acest caz, putem valorifica două căi de acces care intervin cu rol fotoprotector, și anume: hainele pentru copii și diversele soluții topice. Pe cât de mult iubim zilele însorite, pe atât de mult detestăm suferința provocată de expunerea într-un mod neadecvat asupra acestora, motiv pentru care, tot cee ce putem face este să ne informăm și să acționăm corespunzător.

Prin urmare, razele solare sunt o adevărată sursă de sănătate, însă, din păcate, în tot acest proces intervin, negreșit, radiațiile Ultraviolete (UV), care afectează într-un mod extrem pielea.

Așadar, pielea copiilor este sensibilă și delicată, după cum bine știm, acesta este cu predilecție un factor determinant, care ne indică cât de important este să deținem în bagajul nostru o cremă sau o loțiune solară pentru a evita apariția arsurilor solare. Pentru copii este recomandat să utilizăm creme sau loțiuni cu filtru SPF 50, iar pentru a fi sigure că aceasta este întrebuințată corect, este necesară aplicarea sa cu 15 minute înainte de expunerea la soare.

Ce tip de îmbrăcăminte trebuie să folosim?

După cum am menționat anterior, una dintre modalitățile prin care putem proteja pielea împotriva razelor nocive este îmbracamintea, fiind și cea mai la îndemână formă de protecție.

Însă, utilizarea articolelor de îmbracaminte pentru copii, precum și a accesoriilor potrivite, este condiționată de diverși factori precum: culoarea, textura, materialul și lejeritatea. Alegerea corespunzătoare a fiecărui detaliu menționat anterior, poate fi cea mai bună variantă de prevenție. Aici discutăm, în special, despre calitatea articolelor și nuanțele acestora.

Cel mai iubit și apreciat material este bumbacul natural de calitate superioară. Acesta permite pielii micuților să respire, absorbând cu precizie transpirația.

Acum că am discutat despre importanța hăinuțelor, te invităm să descoperi care sunt cele mai utile articole vestimentare pentru nou-născuți pe care să le utilizezi cu încredere atunci când dorești să ieși la plimbare.

Variante de articole de îmbrăcăminte pentru copii:

Body-urile tip tricou în nuanțe deschise, dispuse cu sistem de prindere pe bază de capse sunt elemente vestimentare extrem de versatile și utile pentru că le oferă micilor îngerași tot confortul de care au nevoie. Avantajul pe care îl oferă un body este că poate fi purtat direct pe piele, iar sistemul de prindere cu capse reprezintă o adevărată ușurare pentru mămici. Fiind o piesă vestimentară foarte versatilă, poate fi purtată atât în sezonul estival, cât și în zilele cu temperaturi ceva mai scăzute, putând fi asortat cu pantaloni comozi și o pereche de papucei pentru bebeluși din bumbac.

Salopetele în nuanțe deschise sunt ideale pentru zilele călduroase, mai ales când sunt confecționate din bumbac natural moale și catifelat. Acestea aduc un plus de unicitate prin modele impecabile și vesele, dar și prin utilitate, putând fi purtate în orice context. Mai mult, salopetele pentru bebeluși din bumbac sunt ușor de curățat și reutilizat.

Ei bine, dacă ești în căutarea celor mai bune articole de îmbracaminte pentru copii, descoperă colecții impresionante de hăinuțe pentru nou-născuți pe site-ul puppa.ro, dar și multe alte minunății, destinate exclusiv unei dezvoltări sănătoase, de la jucării deosebite la accesorii, încălțăminte și mobilier.

Puppa Kids este un brand recunoscut pentru seriozitatea, promtitudinea și devotementul de care a dat dovadă în anii de activitate.

Dacă dorești ca micuțul tău să se bucure de fiecare ieșire în aer liber, intră chiar acum pe puppa.ro și alege calitatea superioară a produselor oferite de ei. Și nu uita: fericirea copilului tău, este și fericirea ta!