Încă te gândești la zilele de vară? Iată soluția ideală pentru tine

BUCURESTI - 26 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Zilele de vară sunt departe de a ne mai încânta din nou, însă asta nu înseamnă și că trebuie să mai așteptăm un an pentru a ne bucura de piesele noastre favorite din dressing.

Dovani.ro

Dovani.ro

 Niciodată nu este prea târziu pentru o reactualizare a garderobei!  

Dovani

Deși poate sună ciudat, toamna este anotimpul perfect pentru a ne actualiza garderoba de vară. De ce? Ei bine, există mai multe motive, pe care ți le prezentăm în rândurile următoare: 

Reducerile de vară – o investiție care merită toți banii în decursul toamnei 

Este posibil să te întrebi de ce ți-am propus o astfel de variantă. Fără îndoială, majoritatea aleg să cumpere articole de îmbrăcăminte și de încălțăminte în concordanță cu specificul sezonului respectiv. Totuși, noi afirmăm exact contrariul. 

În primul rând, este mult mai avantajos din prisma bugetului să achiziționăm în timpul toamnei piese destinate anotimpului călduros, deoarece majoritatea firmelor oferă reduceri masive în această perioadă. Un bun exemplu este și brandul DOVANI , care le-a pregătit iubitorilor de modă o secțiune specială pe site-ul său (dovani.ro) cu prețuri promoționale la ținutele de vară și nu numai. Chiar dacă tarifele practicate de acest brand sunt și de obicei accesibile, discount-urile de toamnă aduc zâmbetul pe buzele oricărui pasionat de modă. 

Totodată, piesele de îmbrăcăminte subțiri reprezintă ocazia perfectă pentru a face cunoștință cu principiile unei tehnici stilistice extrem de populare în ultimii ani. Este vorba despre layering și despre un styling cât mai versatil, indiferent de context. În câteva linii simple și fără prea mult efort, layering poate însemna un tricou clasic, de tip polo, o cămașă casual deasupra și, eventual, un sacou bărbătesc care respectă aceeași notă de stil, asta dacă temperaturile sunt cu adevărat scăzute. Nimic mai simplu, nu-i așa? 

În situația în care nu suntem adepții outfit-urilor extravagante și mizăm întotdeauna pe rafinament, atunci ultimele tendințe nu sunt neapărat un punct de plecare pentru a obține vestimentații inspirate. De aceea, putem investi în produse atemporale, care ne reprezintă gusturile în orice sezon, fără să ne facem griji că în următorul an se vor demoda sau că nu vom reuși să le asortăm cu celelalte articole din dressing. 

Pe dovani.ro, brandul de care am amintit anterior, reducerile la hainele bărbătești sunt încă în plină derulare. Bineînțeles, DOVANI a lansat și o nouă colecție de toamnă-iarnă, potrivită pentru toți cei care adoră, pur și simplu, să arate în fiecare zi impecabil. 

Prin urmare, începând de la tricouri simple, cămăși cu mânecă lungă și până la geci sau pantaloni, dovani.ro rămâne aliatul numărul 1 al bărbaților din România, pentru un look de nota 10. 

Așadar, argumentele de mai sus vorbesc de la sine: oportunitatea de a face economii sau de a prioritiza alte cheltuieli, ținute ireproșabile în fiecare moment din an și o doză extra de rafinament. Să mai amintim și despre calitatea înaltă sau despre croielile fără cusur? În cazul în care încă nu te-ai convins că prețurile promoționale din această toamnă sunt cea mai bună variantă pentru o garderobă complexă, accesează dovani.ro și verifică pe cont propriu ce produse ți se potrivesc.