Într-o societate dominată de tehnologie, un stilou încă poate face diferența: POENARI – stilourile de lux care îți asigură rafinamentul!

BUCURESTI - 19 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Deși facem parte dintr-o societate în care accentul este pus îndeosebi pe utilizarea resurselor electronice, iar tastatura face parte din activitatea noastră zilnică, prezența unui instrument de scris tradițional, așa cum este stiloul, încă este necesară.

Stiloul Poenari Majestic Marin

Stiloul Poenari Majestic Marin

 Stiloul Poenari Majestic Marin este extraordinar de frumos și de bine lucrat. Are o culoare superba, iar detaliile sunt impresionante. Îl recomand cu mare căldură, este un cadou perfect. 

Iulia

Cum ne poate ajuta un simplu stilou să devenim mai productivi în propriile activități?

Hai să aflăm răspunsul în rândurile ce urmează:

Există o posibilitate mai mare să luăm notițe:
         -cât de des obișnuiești să notezi lucrurile importante? Ei bine, atunci când dispui de un stilou la îndemână, devine mai ușor să iei notițe. Așadar, poți să încerci acest lucru data viitoare când participi la o întâlnire de afaceri!

Brainstorming-ul vine de la sine:
         -și nu, nu ne referim la faptul că vei începe să desenezi imagini sugestive în timpul ședințelor cu partenerii de afaceri! De fapt, atunci când ai mereu în apropiere un stilou, începi să notezi ideile bune sau planurile pe care le poți dezvolta cu succes în viitor. Nu se știe niciodată când ai nevoie de o nouă idee excelentă pentru a reuși pe plan profesional!

Utilizarea unui instrument de scris preferat
         -cu alte cuvinte, atunci când folosim cu plăcere un anumit articol, există mai multe șanse să îl utilizăm cât mai des, ceea ce ne crește considerabil nivelul de productivitate.

Acum, că știi cât de important poate fi un astfel de intrument de scris în activitatea ta, hai să vedem principalele motive care stau la baza achiziționării unui stilou de lux:

Reprezintă un simbol al rafinamentului

Gama de stilouri de lux , așa cum sunt cele disponibile pe www.poenari.ro, depășesc cu mult acea categorie de instrumente de scris destinate utilizării zilnice. Acestea, de fapt, pot fi considerate adevăratele accesorii ale unui bărbat rafinat.

Începând de la întâlnirile de afaceri, ședințele cu membrii echipei proprii și până la diversele conferințe la care trebuie să participi, stilourile de lux POENARI vor atrage admirația celor din jur, debordând de eleganță.

Ne aduc aminte de „vremurile bune”

Li se spune „vremuri bune” dintr-un motiv destul de întemeiat, nu-i așa? Cine nu își amintește cu plăcere de acele zile când ritmul vieții nu era atât de alert precum este în prezent și când stresul lumii digitale încă nu exista?

Scrisul devine o experiență de lux

Atunci când folosești un instrument de scris unic, care prin natura sa este creat cu desăvârșire de către o echipă de specialiști, scrisul începe să devină o plăcere, transformându-se într-o experiență de lux.

De asemenea, stilourile POENARI vin însoțite de un puternic iz istoric, fiind inspirate din povestea celebrului Petrache Poenaru și fiind prezente la festivitatea de semnare în Cartea Centenar din anul 2018.

         Dacă și tu îți dorești să beneficiezi de toate aspectele pe care ți le-am prezentat mai sus, atunci nu ezita să accesezi www.poenari.ro. Acest brand românesc îți pune la dispoziție o gamă diversificată de stilouri confecționate din lemn, caracterizate prin eleganță și rafinament, fie că decizi să oferi aceste articole cadou sau să le folosești personal.