Lâna merino – de ce aleg mămicile acest material pentru a-și proteja copiii în sezonul rece?

BUCURESTI - 4 decembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Odată cu sosirea temperaturilor scăzute, apare și un mic hop pe care orice mămică trebuie să îl treacă alături de copilașul său: protecția termică eficientă. Din dorința de a procura cât mai mute articole cu proprietăți termice deosebite, există posibilitatea să ignorăm un aspect primordial: calitatea. Află de ce lâna merino este alegerea numărul 1 a mămicilor în sezonul rece!

Puppa Kids

Puppa Kids

 Sarcina noastră este să aducem micuților atingerea catifelată a celor mai calitative materiale. 

Puppa Kids

Lâna merino – avantajele folosirii 

Mai întâi de toate, lâna merino este o fibră extrem de delicată, în comparație cu tipul de lână cu care marea majoritate dintre noi am fost obișnuiți în copilărie (scorțoasă și groasă)cea dintâi menționată se distinge prin calități deosebite. De ce este deosebită? Ei bine, grosimea fibrei se situează între o treime și o zecime din grosimea unui fir de păr uman. Uimitor, așa este?  

Nu este de mirare de ce mămicile sunt extrem de încântate să adauge pe lista lor de achiziții pentru sezonul rece, atât sub formă de articole vestimentare, cât și sub forma unor pături moi și catifelate. 

Lâna merino are grijă ca temperatura corporală a copilului să se distribuie uniform, fiind și un minunat izolant natural 

Dar totuși, ce convinge mămicile să mizeze pe acest tip de lână? Ei bine, pe lângă calitatea de izolant natural, aceasta neutralizează mirosurile, este ușor de întreținut (putând fi spălată cu ușurință la 30 – 40 de grade), ține de cald iarna și răcorește vara. E mai mult decât ți-ai putea imagina. 

În altă ordine de idei, vă prezentăm brandul  Puppa Kids , cel care pune preț pe articolele ECO FRENDLY destinate atât piticilor, cât și mămicilor și tăticilor.  

Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unei colecții de pături confecționate din lână merino, brandul Puppa Kids este mereu pregătit cu modele unice și deosebite.  

Păturile din lână Merino – susțin dezvoltarea optimă a copiilor 

Probabil că atunci când te raportezi la somn, ești mai interesată de cel al copilului, decât al tău, și acest aspect te pune în postura de a căuta mereu soluții pentru a susține dezvoltarea optimă a celui mic.  

Puppa Kids este brandul care transformă dorințele mămicilor în realitate, distribuind o selecție impresionantă de pături din lână merino 

Atât lenjeria de pat, salteaua dar și pătura sunt elemente ce susțin o temperatură adecvată în timpul somnului. Pentru clipe de odihnă liniștite, alege din colecția de pături Merino, disponibilă pe site-ul Puppa Kids (puppa.ro) 

Colecția se prezintă cu modele unice: French Love, Marakesh Jardin, Dessert Nude, London Twist,  piese de rezistență în dezvoltarea micuților, fiecare variantă întâmpinând cu propriile nuanțe reprezentative pentru fetițe și pentru băieței. 

Fiecare model conturează ambientul inconfundabil al sezonului prin aspectul estetic definit de texturi remarcabile și cusături detaliateAceste pături bucură privirea, dar și pielea copilașilor, iar durabilitatea materialului asigură un termen îndelungat de utilizare.  

Încă de la începutul lansării acestei colecții, echipa Puppa Kids s-a pregătit cu modele pentru toate buzunarele, dorind să aducă un plus de eleganță și durabilitate.  

Pentru Puppa Kids orice este posibil, mai ales când discutăm despre livrarea unui nivel excepțional de calitate. Intră chiar acum pe puppa.ro și descoperă.