Lasă natura să îți catifeleze pielea în cel mai ușor mod posibil! Profită de reducerile de preț oferite de Charm Beauty

BUCURESTI - 13 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

Cu siguranță și tu te-ai confruntat de-a lungul timpului cu dezamăgiri cauzate de lipsa eficienței produselor de îngrijire regăsite pe rafturile magazinelor din comerț. Ei bine, principalul motiv pentru care acestea nu și-au atins scopul fundamental este pentru că se bazează pe o serie de ingrediente chimice, parabeni, conservanți sau alte substanțe deloc prielnice pielii.

Produse de îngrijire - Tree Hut

Produse de îngrijire - Tree Hut

 Adoptând o rutină bazată pe produse naturale de înfrumusețare, vei radia de fericire în propria piele. 

Charm Beauty

Ce poți face și cum se poate bucura corpul tău de un tratament pe deplin relaxant, hidratant și hrănitor? Ei bine, răspunsul îl găsim pe rafturile virtuale ale magazinului online www.charmbeauty.ro.

Adresându-se iubitorilor de frumos, respectiv acelor persoane doritoare de a adopta o rutină de îngrijire și de înfrumusețare corectă, CHARM BEAUTY vine în întâmpinarea ta cu o gamă de produse de îngrijire înalt calitative, dedicate chiar și pielii cu un grad de sensibilitate ridicat.

Articolele de înfrumusețare disponibile pe charmbeauty.ro sunt realizate exclusiv din ingrediente naturale, fără parabeni, conservanți, fiind bazate pe un amestec unic de uleiuri esențiale, extracte botanice, vitamine și minerale, toate acestea având menirea de a restabili armonia și echilibrul dintre partea spirituală și cea fizică.

Ce articole găsești pe www.charmbeauty.ro?

Produse pentru baie: cine nu își dorește să se bucure de o baie pe deplin relaxantă, care să te ajute să uiți de stresul cotidian și de problemele din viața de zi cu zi?

Ei bine, pe charmbeauty.ro găsești o sumedenie de produse pentru baie, începând de la pudră și sare de baie, exfoliant de dus, gel de duș, săpunuri vegane sau spumante de baie. Întrucât cuprind un amestec de ingrediente naturale, delicate cu pielea, corpul tău se va bucura de un răsfăț de proporții, beneficiind simultan de o îngrijire „ca la carte”.

Produse pentru îngrijirea corpului: unturi și loțiuni de corp, uleiuri solide de masaj , spray-uri de mâini sau de corp, dar și creme de mâini. Ce ne putem dori mai mult pentru sănătatea pielii și a întregului corp? O piele hidratată pe deplin înseamnă o stare de bine constantă, precum și un aspect plăcut, care să ne ofere mai multă încredere în sine.

Produse pentru păr: de cele mai multe ori șampoanele și balsamurile pentru păr nu sunt suficiente spre a-i reda acestuia vitalitatea, strălucirea și volumul. Din acest motiv, charmbeauty.ro ți-a pregătit o selecție de măști de păr naturale, care să te ajute să ai grijă corect de podoaba capilară, fără prea multe eforturi.

Produse de îngrijire pentru buze: numărându-se printre simbolurile consacrate ale feminității, buzele voluptoase necesită, la rândul lor, un ritual de îngrijire corespunzător. Astfel, fie că alegi să urmezi un tratament natural de buze sau să folosești constant un exfoliant și un balsam special create pentru acest scop, asigură-te că buzele tale vor arăta mereu impecabil!

Produse de îngrijire Tree Hut: charmbeauty.ro este unic importator al produselor Tree Hut, brand care a reușit să se poziționeze în topul preferințelor femeilor din America. Cu o gamă diversificată de articole de înfrumusețare, așa cum sunt unturile de corp, cremele de mâini, gelurile de duș sau exfoliantele de corp, Tree Hut îți va lăsa pielea catifelată și plăcută la atingere chiar după primele utilizări.       

Pielea ta are nevoie de un tratament de relaxare și hidratare? Atunci nu mai sta pe gânduri și achiziționează produse de îngrijire realizate din ingrediente naturale chiar astăzi, direct de pe www.charmbeauty.ro!