Lasă povestea nunții tale să dăinuie pentru totdeauna: Colaborează cu cel mai profesionist „colecționar de amintiri”: fotograful Bogdan Dumitrel

BUCURESTI - 26 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Ce cuplu nu așteaptă cu nerăbdare ziua nunții, în care parcă toate visele prind contur? Ei bine, anul acesta te poți inspira din povestea celorlalți miri, astfel încât evenimentul tău să fie planificat până în cele mai mici detalii și totul să fie perfect anul viitor.

Fotograf de nuntă profesionist - Bogdan Dumitrel

Fotograf de nuntă profesionist - Bogdan Dumitrel

 Lasă povestea nunții tale să dăinuie pentru totdeauna 

Bogdan Dumitrel

Întrucât înainte de ziua cea mare emoțiile vă vor cuprinde în totalitate atât pe tine, cât și pe partenerul tău, cel mai recomandat este să ai stabilite din timp cele mai importante aspecte legate de petrecerea de nuntă. În această categorie se include și colaborarea cu un fotograf profesionist de nuntă.

De ce este atât de important să lucrezi cu un adevărat specialist? Ei bine, dacă îți dorești ca momentele de fericire și de emoție din ziua nunții să devină amintiri de colecție, atunci, în mod cert, ai nevoie de o persoană specializată care să te asigure că va capta fiecare zâmbet, lacrimă sau îmbrățișare.

Spre exemplu, fotograful de nuntă din Suceava, Bogdan Dumitrel , explică cât de semnificativă este munca sa: „este vorba despre încrederea pe care doi oameni, dar și familia sau cunoscuții lor ți-o oferă. Atunci când te aleg pe tine să te ocupi de fotografiile din ziua cea mai specială din viața lor, îți acordă una dintre cele mai semnificative misiuni: oportunitatea de a face din niște fotografii un album de colecție, pe care să îl poți arăta cu drag copiilor, nepoților și, bineînțeles, pe care să îl poți răsfoi cu aceeași emoție peste ani”.

Tot Bogdan Dumitrel ne sfătuiește să luăm o astfel de decizie cu atenție, având la bază criterii de selecție exigente. Așadar, înainte de a încheia contractul de colaborare cu un anumit fotograf de nuntă, îți poți face o părere despre maniera de lucru a acestuia pe baza portofoliului său de lucrări. În cazul în care acesta nu ți l-a prezentat până acum, orientează-te asupra fotografiilor care îi poartă amprenta, disponibile în mediul online,.

În acest sens, dacă vei accesa www.bogdandumitrel.ro vei fi întâmpinat de o colecție diversificată de fotografii de nuntă, pe care specialistul Bogdan Dumitrel le-a realizat până acum. Doar așa vei ști dacă persoana cu care urmează să colaborezi se potrivește pe deplin cu așteptările pe care tu și partenerul de viață le aveți.

De asemenea, potrivit lui Bogdan Dumitrel, părerea celorlalți clienți este esențială: oricât de experimentat ar fi un fotograf de nuntă, seriozitatea și punctualitatea acestuia sunt două caracteristici esențiale, care nu trebuie să lipsească, ci dimpotrivă să vină la pachet cu talentul, pasiunea și dedicarea sa.

Nu te grăbi în a face o alegere doar ca să bifezi o „îndatorire” din cadrul planificării nunții. Nu uita că, până la urmă, este vorba despre amintirile cele mai de preț, pe care mai apoi o să le revezi cu drag.

Tu ai găsit un fotograf de nuntă care să îți garanteze profesionalismul? Dacă încă eziți asupra acestei decizii, îți recomandăm să accesezi www.bogdandumitrel.ro și să lași pasiunea să își spună cuvântul!