Meriți să ai în posesie cadoul perfect!

BUCURESTI - 31 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Odată cu sosirea toamnei, se strecoară încet și nostalgia ce este stârnită de primele frunze care își fac loc pe pământul rece. Precum fiecare frunză este diferită în felul ei, așa și oamenii sunt diferiți și unici.

Stiloul Poenari Classic

Stiloul Poenari Classic

 Lasă puterea gândurilor să aștearnă lin pe hârtie cele mai memorabile amintiri.  

Poenari

În aceste momente, sunt de apreciat zilele în care frigul pune stăpânire, iar starea de spirit se mulează după aerul profund care pătrunde prin căile respiratorii.

Este anotimpul în care preferăm să ne bucurăm mai mult de propria prezență și să dăm un sens existenței noastre. Anotimpul rece aduce mereu cu sine momente nostalgice și fermecătoare, ce ne provoacă să facem o introspecție și să punem pe hârtie ceea ce ne trece prin minte.

Chiar dacă zilele sunt solicitante iar munca este cea care împânzește fiecare secundă a vieții noastre, trebuie să conștientizăm faptul că prezența noastră nu este eternă și că fiecare clipă de libertate poate și merită să fie prețuită.

Cum altfel să prețuiești un moment în care te aflii doar tu cu tine, decât prin a te așeza într-un loc confortabil, cu o cană de ceai alături, un jurnal și un stilou?

Pentru o persoană care pune preț pe valorile ce au consolidat cultura prin cărți, un moment dedicat transcrierii propriilor gânduri poate determina un real impact asupra timpului viitor, unde vom fi peste ceva vreme, și în care vom aprecia ceea ce am trasat pe hârtie în momentul deja trecut.

Cadoul perfect există

Nu este un gest egoist, ci o modalitate de apreciere a propriei existențe, un mod de a fi recunoscători pentru etapele prin care am trecut și am dat un alt sens drumului nostru.

Fiecare persoană merită să pună valoare pe propria prezență și pe experiențele sale, din acest motiv, un stilou de lux poate fi cadoul perfect pe care ni-l putem oferi, atunci când bineînțeles, deținem pasiunea interioară pentru arta scrisului. Un stilou lucrat manual este structurat cu grijă, și poate stârni pasiuni inexplicabile odată ce mâna intră în contact cu acesta.

Puterea este în mâinile tale

Ce ființă minunată este omul prin tot ceea ce îl reprezintă, mai ales în acele momente când își pune în valoare pasiunile cu care a fost înzestrat. Mâinile sunt creatoare, dar creatoare având ca sprijin mintea și talentul. Mâinile au dat forme atât lucrurilor și operelor de artă ce ne înconjoară, cât și celor mai profunde gânduri.

Pasiunea a stârnit creatorul instrumentelor de scris Poenari , să dea naștere unor stilouri din lemn ce îndeplinesc un caracter nobil, pentru ca pasiunea diverselor persoane să se transpună în scris și să-și deslușească emoții și să pună amprenta pe cele mai importante evenimente.

Stilourile Poenari oferă putere mâinilor să sondeze în structura psihică prin intermediul peniței, care trasând pe o coală albă, filtrează și culege cele mai semnificative gânduri, momente demult trăite, și sentimente îngropate în negura timpului.

Pune preț pe ceea ce te reprezintă, pe valorile interioare care ți-au format caracterul și personalitatea. Dă glas momentelor în care te bucuri de propria prezență și de puterea pe care o deții. Descoperă în cadrul site-ului poenari.ro toate instrumentele de scris, de la pixuri de lux, la stilouri de lux ce au fost fin lucrate și organizate în colecții unice și inegalabile.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/meriti-sa-ai-in-posesie-cadoul-perfect