Micuțul tău este pregătit pentru școală? Descoperă ce aspecte trebuie să ai în vedere pentru echiparea corectă a școlarilor!

BUCURESTI - 4 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Cine nu își aduce aminte cu drag de primii ani de școală, în care pășeam cu emoție în fiecare toamnă pe treptele înalte? Ei bine, emoția este la fel de mare și în acest final de vară, numai că se referă la un nou început pentru copilașii noștri.

Ghiozdănele Super Cute Kido

Ghiozdănele Super Cute Kido

 Începem noul an școlar într-un stil vesel! 

Super Cute Kido

În curând, sezonul călduros ia sfârșit și o etapă plină de entuziasm începe a se contura: primele zile de grădiniță și de școală pentru micuții noștri. Nu-i așa că aștepți cu nerăbdare?

Totuși, înainte de a marca un astfel de moment extrem de important, fiecare părinte trebuie să ia în calcul „micile” detalii care țin de echiparea corectă a școlarului sau a preșcolarului.

Tu ce ghiozdan i-ai cumpărat micuțului tău? Dacă încă nu ai făcut o astfel de achiziție, ți-am pregătit în rândurile de mai jos un ghid util de care poți ține cont. Hai să vedem ce caracteristici trebuie să îndeplinească ghiozdanul perfect:

Categoria de vârstă în care se încadrează micuțul tău

Te afli în căutarea unui ghiozdan pentru școală sau pentru grădiniță? Răspunsul la această întrebare este primul detaliu de la care trebuie să pornești. Diferența dintre cele două se remarcă în materie de compartimente și de dimeniune. În timp ce ghiozdanele pentru școală sunt mai mari și au mai multe secțiuni, astfel încât să încapă cărțile, caietele, penarul, dar și alte lucruri necesare, cele pentru grădiniță sunt de dimensiuni mai reduse, întrucât micuțul nu va avea nevoie decât de un caiet de lucru și de pachețelul pentru masă.

Înălțimea copilașului

Cu cât dispui de un spațiu mai mare, cu atât simți nevoia să îl folosești pentru mai multe articole, nu-i așa? Ei bine, oricât de tentantă ar fi această idee, nu uita că micuțul tău nu trebuie să fie foarte încărcat, spre a nu-i afecta starea de sănătate și poziția corpului. Astfel, un ghiozdan care nu se potrivește cu statura copilului nu îi va fi celui mic de folos.

Gradul de calitate al materialelor din care este confecționat ghiozdanul

Înainte de a opta pentru un anumit model de ghiozdan, asigură-te că ai verificat materialele din care acesta este realizat. Îți dorești un produs de calitate, care să facă față cu succes tuturor cerințelor, fără a ceda după o perioadă scurtă de timp.

Design-ul ghiozdanului

Mai ales în primii ani de școală sau de grădiniță, copiii își vor dori un ghiozdan atrăgător, care să se potrivească cu propriile lor gusturi sau preferințe. Prin urmare, ține cont de părerea micuțului înainte de a face o astfel de achiziție.

Prețul ghiozdanului

Cu toate că ai găsit o variantă de ghiozdan școală copii care îndeplinește cu succes toate aspectele de mai sus, te sfătuim să te orientezi asupra unui produs care este avantajos și din prisma prețului, deoarece copiii se plictisesc destul de repede și la anul își vor dori altceva.

Acum, că știi ce caracteristici să urmărești, îți recomandăm să accesezi www.supercutekido.ro. Acest magazin online îți pune la dispoziție o gamă diversificată de ghiozdane copii, fie că te afli în căutarea unor ghiozdane grădiniță copii sau ghiozdane școală copii. Cu modele atât pentru fetițe, cât și pentru băieței, supercutekido.ro îți oferă design-uri unice, dar și un raport optim între calitate și preț!