Mizează pe micile detalii: Ce spune stiloul despre tine ca profesionist?

BUCURESTI - 16 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

În mediul profesional, fiecare întâlnire contează. Fie că este vorba despre atragerea unui nou client, despre angajarea unei persoane competente pentru business-ul pe care îl conduci sau despre încheierea unei colaborări cu un furnizor de renume, te afli cu un pas mai aproape de succes.

 Alege să pui accent pe calitățile tale personale prin intermediul unui stilou de lux, lucrat manual cu tact și multă dăruire.  

Poenari

Prin urmare, începând de la vestimentație, de la limbajul corpului, atitudine și până la accesoriile pe care le folosești, detaliile sunt esențiale în fundamentarea unei impresii excelente. Cu toate acestea, în lumea de afaceri, ce alt obiect poate reflecta mai bine caracteristicile tale profesionale, dacă nu instrumentul de scris

Poate auzi acest lucru pentru prima dată, însă câți șefi de stat, manageri de multinaționale sau oameni renumiți de afaceri ai observat să folosească un instrument de scris banal, ales la întâmplare? Cu siguranță, niciunul! Așadar, stiloul este unul dintre accesoriile definitorii ale profesioniștilor și te poate diferenția de mulțime, chiar și pe o piață extrem de competitivă. 

Ți-am stârnit curiozitatea? Iată ce transmite stiloul de lux despre tine ca antreprenor: 

Optezi întotdeauna pentru calitate 

Alegerea unui instrument de scris înalt calitativ se traduce prin faptul că, la rândul tău, apreciezi calitatea în orice task profesional. Chiar dacă trebuie doar să semnezi un document, demonstrezi că îți pasă de modul în care semnătura ta arată și că nu faci nimic la întâmplare. 

Îți apreciezi propria persoană 

Pixurile de duzină se usucă rapid, nu arată impecabil și sunt mult mai potrivite pentru mâzgâlituri. Un stilou de lux, confecționat fără cusur, reflectă faptul că te respecți și că aprecierea celorlalți începe întotdeauna de la propria apreciere. 

Nu tolerezi mediocritatea ci, dimpotrivă, muncești din greu pentru orice realizare 

Este extrem de ușor să cumperi un pix de duzină sau să folosești la întâmplare un creion. Pe de altă parte, un instrument de scris rafinat reprezintă o alegere demnă și sugerează că nu te mulțumești cu orice, ci ești dispus să îți direcționezi toate eforturile pentru a-ți îndeplini cu succes obiectivele. 

Părerea colaboratorilor tăi este deosebit de importantă 

Atenția la detalii și, în special, achiziționarea unui stilou de lux indică faptul că îți pasă de părerea celor din jur, alături de care îți desfășori activitatea profesională. 

În orice afacere, acest aspect este deosebit de relevant, întrucât responsabilitatea față de oameni atrage, după sine, mulțumirea resursei umane, dar și a publicului țintă. 

Așadar, tu ce fel de instrument de scris folosești? În cazul în care te reprezintă toate aspectele menționate mai sus, îți recomandăm să optezi pentru un stilou elegant, așa cum sunt cele din gama  POENARI

POENARI este un brand românesc specializat în confecționarea unor instrumente de scris din lemn, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Fiecare stilou din lemn de la POENARI este creat manual, din componente atent selecționate pentru a întruni rafinamentul cu plăcerea de a scrie de mână. 

Lasă stiloul de lux să reflecte gradul înalt de profesionalism, dar și eforturile pe care le depui zilnic pentru a avea succes! Accesează poenari.ro chiar astăzi și comandă-ți modelul preferat, direct din confortul propriei tale locuințe! 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/mizeaza-pe-micile-detalii-ce-spune-stiloul-despre-tine-ca-profesionist