Niciodată nu e prea devreme pentru a începe planificarea nunții! Lasă magia să facă parte din povestea ta!

BUCURESTI - 20 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Cu toate că luna decembrie este luna dedicată sărbătorilor de Crăciun, a bucuriei și a cadourilor, nu trebuie să uiți că, în doar câteva luni, vei scrie filele unei noi povești și anume cea a mariajului.

fotografie verighete - Bogdan Dumitrel

fotografie verighete - Bogdan Dumitrel

 Alege ca amintirile din ziua nunții voastre să prindă viață în fiecare moment al revederii fotografiilor. 

Bogdan Dumitrel

Aspectele care țin de planificarea nunții, până în cele mai mici detalii, se dovedesc uneori a fi epuizante și stresante, mai ales dacă timpul pe care îl ai la dispoziție este limitat. Așadar, poți profita de zilele libere din această lună pentru a te decide, împreună cu partenerul de viață, care fotograf de nuntă este mai potrivit pentru a vă fi alături în ziua cea mare. 

Colaborarea cu o persoană specializată în arta fotografiilor de nuntă este un pas extrem de important pe care viitorii miri trebuie să îl parcurgă. În funcție de pasiunea acestuia, talentul, dar și de măiestria cu care captează fiecare moment esențial din ziua nunții, cuplul va avea parte de cele mai deosebite amintiri, pe care le va revedea cu drag toată viața. 

Bogdan Dumitrel este un astfel de exemplu, de fotograf de nuntă profesionist, care își lasă amprenta viziunii sale asupra fiecărei fotografii în parte. Pe site-ul său, www.bogdandumitrel.ro, orice pereche interesată va putea cunoaște o parte din experiența pe care acesta a acumulat-o de-a lungul timpului, prin intermediul poveștilor de dragoste cărora le-a fost martor. 

Remarcându-se prin dorința de a aduce zâmbetul pe buzele oamenilor, de a-i face să uite de stres și de a se bucura din plin de clipele de vis din ziua nunții, Bogdan Dumitrel este un fotograf de nuntă aparte. De ce? Ei bine, pentru că acesta înglobează o doză de magie în orice album foto realizat. 

Cum alegi fotograful potrivit? 

Procesul de selecție al fotografului de nuntă trebuie să vizeze, în primul rând, stilul pe care acesta îl abordează. Deseori, atunci când partenerii de viață omit acest detaliu, realizează că persoana aleasă nu s-a mulat, pe deplin, cerințelor lor. Din acest motiv, este recomandat să studiezi cu atenție portofoliul profesionistului respectiv. Doar așa îți poți face o idee cu privire la maniera în care acesta surprinde fiecare emoție în parte, dând viață fotografiilor rezultate prin munca sa. 

De asemenea, trebuie să verifici dacă este vorba despre un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Cu siguranță, nu îți dorești să întârzie sau să nu își respecte obligațiile asumate inițial. Astfel, te sfătuim să verifici dacă clienții anteriori au fost în totalitate mulțumiți de serviciile de care au beneficiat. 

Nici tariful pe care urmează să îl plătești nu este un aspect pe care să nu îl iei în calcul. Bineînțeles, tot ce este bun costă, însă încearcă să te asiguri că raportul între calitatea serviciilor și prețul acestora este unul satisfăcător. În mod cert, planificarea nunții implică numeroase cheltuieli și nu îți permiți să faci risipă. 

 

Ești în căutarea unui fotograf de nuntă de excepție? Atunci, nu mai ezita și accesează www.bogdandumitrel.ro pentru mai multe detalii! Talentat, dedicat și serios, Bogdan Dumitrel este acel fotograf de nuntă care poate aduce magia în povestea ta de dragoste!