Noile stilouri Poenari - Descoperă avantajele penițelor din aur masiv de 18K

BUCURESTI - 14 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Aurul este recunoscut pentru semnificațiile sale emblematice. Printre acestea se numără eleganța, valoarea, luxul și noblețea.

Poenari stilouri aur

Poenari stilouri aur

De-a lungul timpului, aurul a declanșat conflicte și războaie, a fost motivul care i-a impulsionat pe exploratori să cerceteze noi teritorii, a fost emblema celor mai mari regi ai lumii și astăzi se bucură în continuare de reputația unui metal nobil, care denotă lux și eleganță.

Aurul are o poveste a sa, ca toate obiectele de valoare atemporale. Aurul și povestea stilourilor Poenari se completează perfect și de aceea, gama de stilouri Alpha 46 are inclusă opțiunea fabricării cu penițe din aur masiv de 18K.

Avantajele penițelor din aur masiv de 18K

Multe persoane consideră că stilourile cu peniță din aur masiv de 18K reprezintă doar o opțiune sofisticată care ține de imagine și o asemenea alegere este văzută ca un gest de aroganță.

În realitate, aurul are proprietăți unice care se îmbină perfect cu utilizarea unui stilou. Iată care sunt principalele proprietăți ale aurului:

Nu este afectat de substanțe chimice uzuale

Aurul nu interacționează cu substanțele chimice uzuale. Este inert la acizi în general și nu corodează. Cu alte cuvinte, este un metal ce rezistă în timp. De aceea este utilizat în fabricarea monedelor și a obiectelor de valoare.

Inelele de logodnă, verighetele și bijuteriile care sunt purtate non stop sunt din aur de 18K deoarece nu se degradează în timp chiar dacă pielea intră în contact cu substanțe chimice de curățenie sau de altă natură.

Penițele din aur nu sunt afectate de utilizarea diverselor tipuri de cerneală. Astfel, pot deveni obiecte de colecție atemporale.

Flexibilitatea aurului

Flexibilitatea aurului este recunoscută încă de când a fost descoperit acest metal prețios, acesta fiind prelucrat în bijuterii și nu numai, cu ajutorul unor unelte rudimentare.

În timp, aurul a fost transformat în foițe fine ce se regăsesc în cărțile importante ale bisericilor. Cu toate că este flexibil, aurul are o densitate mare, deci rezistă la presiuni ridicate.

În ceea ce privește penițele stilourilor, flexibilitatea aurului ajută la un proces de scriere uniform și rafinat, ce permite realizarea unor variații de linii caligrafice.

Noile stilouri cu peniță din aur masiv Poenari

Penițele din aur masiv se regăsesc în opțiunile pentru colecția de stilouri Alpha 46 Poenari. Această gamă de stilouri este dedicată domnilor, fiind concepute cu accente și finisaje masculine.

Un stilou Alpha 46 reflectă stilul dominant masculin, autoritatea, succesul și eleganța. Un astfel de stilou, cu o peniță din aur masiv poartă amprenta luxului în adevăratul sens al cuvântului.

Astfel, un stilou Alpha 46 cu peniță din aur masiv reprezintă un cadou care nu își va pierde niciodată valoarea. Un cadou special pentru persoanele cu adevărat importante. Stilourile Alpha 46 cu peniță din aur masiv vor rămâne ca un obiect de valoare, ca o moștenire și ca un sigiliu al unei povești eterne.

Stilourile Poenari poartă un aer de poveste, iar colecția Alpha 46 cu penițe din aur masiv completează cu succes filele din istoria brandului Poenari. Descoperă noile stilouri Alpha 46 în catalogul online Poenari.ro, unde rafinamentul, eleganța și luxul sunt la superlativ.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/noile-stilouri-poenari-descopera-avantajele-penitelor-din-aur-masiv-de-18k