Oferă-i garderobei proprii o doză de rafinament: Profită de REDUCERILE DE SEZON pe Dovani.ro!

BUCURESTI - 5 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Cu toate că ne-am dorit atât de mult să ne bucurăm de vremea călduroasă, de razele blânde ale soarelui și de temperaturile înalte, vara vine, dar și trece cu pași repezi! Astfel, este esențial să nu ratăm nicio clipă din sezonul văratic care ne înconjoară și să profităm la maximum de fiecare zi în parte!

 Vrei să fii mereu foarte bine îmbrăcat? Dovani este alegerea ideală, petnru a construi întotdeauna ținute perfecte! 

Dovani

Pentru aceasta, DOVANI – brandul preferat al bărbaților din România ne așteaptă în cadrul magazinului său online, www. dovani .ro, cu reduceri pe cât se poate de atrăgătoare!

Acum nu trebuie să te mai îngrijorezi că îți vei ripisi economiile agonisite cu greu spre a-ți însufleți garderoba! Pe dovani.ro, orice bărbat își poate găsi jumătatea în materie de articole vestimentare, de încălțăminte și accesorii!

DOVANI – aliatul de încredere al bărbaților în materie de outfit-uri!

Pentru necunoscători, DOVANI este un brand care le oferă iubitorilor de frumos articole de îmbrăcăminte, de încălțăminte, dar și accesorii încă din anul 1994. Așadar, cu o experiență semnificativă în trendurile bărbătești, brandul vine în întâmpinarea tuturor pasionaților de modă cu acele ținute ireproșabile, care să îi scoată din încurcătură în orice context.

Cine nu apreciază un bărbat stilat, care știe să potrivească fiecare piesă din garderoba sa spre a arăta perfect?

Calitate desăvârșită

Vara, mai mult decât oricând, avem nevoie de articole vestimentare și de încălțăminte confecționate din materiale de calitate. Fie că este vorba despre țesături delicate cu pielea sau despre pantofi realizați din piele naturală, DOVANI excelează la capitolul calitate, iar acest aspect se vede, dar se și simte cu ajutorul oricărui articol ce îi poartă amprenta.

Prețuri imbatabile

Pe cât de înaltă este calitatea produselor sale, pe atât de avantajoase sunt prețurile la care le găsim disponibile în magazinele DOVANI din întreaga țară, precum și pe www.dovani.ro.

Mai mult decât atât, în această perioadă, pe www.dovani.ro orice bărbat rafinat se poate bucura de reduceri de până la 50% la articolele de sezon și nu numai, cumpărând articolele favorite la prețuri de nerefuzat!

Gamă diversificată de articole

Știm cu toții cât de obositor este să colinzi magazinele mall-urilor spre a putea obține o ținută completă, pe placul propriilor preferințe. Ei bine, la DOVANI dispui de posibilitatea de a economisi timp, alegând nu doar ținute bărbați complete, ci și articole bărbătești diverse, începând de la pantaloni bărbați, cămăși, tricouri și până la încălțăminte din piele sau papioane.

Bineînțeles, produsele enumerate reprezintă doar o mică parte din gama complexă de pe www.dovani.ro.

Sfaturi utile și noutăți!

Pentru ca fiecare client să beneficieze de o experiență de shopping satisfăcătoare, fiecare reprezentant al brandului este mereu pregătit să le ofere celor interesați răspunsuri la întrebări sau sugestii utile cu privire la îmbunătățirea stilului personal.

De asemenea, pe www.dovani.ro, în secțiunea alocată blog-ului, orice împătimit al modei poate să interacționeze cu subiecte diverse, începând de la modă și până la alimentația pe care ar trebui să o respecte un bărbat interesat de sănătatea, dar și de imaginea sa!

Nu mai lăsa timpul să treacă și profită de cele mai avantajoase prețuri ale anului la articolele tale preferate! Accesează dovani.ro și dă startul cumpărăturilor cu adevărat inspirate!