Oferă-i jumătății tale prilejul de a nu uita cea mai importantă zi din viața sa

Suceava - 22 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Retail

Poveștile de dragoste sunt mereu cele care ne fac să vedem viața din diverse unghiuri. Niociodată nu vei ști dacă ceea ce te-a adus lângă persoana iubită poate dura o veșnicie. Ești mereu în căutarea fericirii, acesta este unul dintre principiile care ghidează fiecare ființă în luarea deciziilor la orice capitol constitutiv al vieții.

Fotografie de nunta

Fotografie de nunta

 Fotograful este scenaristul care dă glas poveștilor de dragoste.  

Bogdan Dumitrel

Ai găsit fericirea alături de omul drag inimii tale și vreți să pășiți cu încredere spre altar? Acum este momentul când ai nevoie de o persoană specializată în fotografie care să ”scrie” prin imagini povestea voastră.  

Este adevărat faptul că alegerea unui fotograf nu este o decizie foarte ușoară mai ales că avem în vedere nenumărați ”profesioniști” care practică această meserie ”după ureche”. Din acest motiv trebuie să cercetezi foarte bine piața înainte de a lua o decizie.  

Fotografiile comprimă realitatea într-o formă digitală, urmată de materializarea acestora pentru a fi așezate într-un album. Momentul de legământ nu are nevoie de o simplă persoană care să surprindă o serie de cadre, acestea au nevoie de un fotograf profesionist care știe să se implice în esența poveștii, un om care vede dincolo de simpla prezență a persoanelor din cadru.  

Fotograful de nuntă dedicat are rolul de a se proiecta în povestea cuplului, de a fi scenarist și regizor în același timp. El are sarcina de a da drumul imaginației pentru a realiza cele mai semnificative cadre, pentru a surprinde cele mai profunde emoții.  

Un fotograf priceput va ști mereu care este sensul fiecărui detaliu, unde se va plasa privitorul cu percepția atunci când va surprinde un cadru și ce va înțelege prin forografia respectivă.  

Poveștile de dragoste sunt unice  

Fotograful de evenimente se educă constant pentru că este conștient de faptul că nimic nu poate fi realizat la un nivel superior dacă nu este cizelat în permanență. Atunci când alegi fotograful pentru evenimentul special din viață, asigură-te că ceea ce oferă el prin imagini este direct proporțional cu gusturile tale.  

Dacă dorești un forograf în care să îți pui încrederea, urmărește-l pe  Bogdan Dumitrel , o persoană pasionată, serioasă și devotată, cineva care să observe mai mult și să producă magie atunci când apasă pe butonul aparatului de fotografiat. 

În cadrul site-ului său, bogdandumitrel.ro. poți descoperi poveștile cărora le dă naștere prin imagini splendide, atât în cadrul evenimentului, cât și la ședința ”After Wedding”. O fotografie poate spune mai multe decât cuvintele pot relata vreodată.  Momentele neprevăzute sunt cele care dau contur celor mai reușite fortografii.  

Oferă-i șansa lui Bogdan Dumitrel să ia parte la evenimentul special din viața ta și cu siguranță pasiunea lui va scoate la suprafață unicitatea poveștii voastre de dragoste. Fiecare moment petrecut împreună este important, însă cel care marchează legământul etern trebuie să fie perfect conturat. 

Așadar, poveștile de dragoste sunt unice, trăirile sunt dependente de fiecare respirație și fiecare clipire, un fotograf bun va putea mereu să surpindă toate acestea când nimeni nu se așteaptă. Oferă-i prilejul lui Bogdan Dumitrel, fotograful de evenimente din Suceava, să dea glas momentelor unici la care luați parte atât voi cât și cei dragi inimilor voastre.