Paltonul și geaca: mereu în dilemă când trebuie să le achiziționezi

BUCURESTI - 1 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Atunci când își face simțită prezența sezonul cu temperaturi de sub 20 de grade, cu siguranță acest aspect îți oferă un impuls spre a achiziționa câteva articole vestimentare care să te protejeze de vremea nefavorabilă. Principalele elemente care constituie un real interes sunt paltoanele și gecile.

Îmbrăcăminte NOUA COLECȚIE - Dovani

Îmbrăcăminte NOUA COLECȚIE - Dovani

 Profită de toate momentele în care ai ocazia să faci o nouă achiziție! 

Dovani

Atunci când apare anotimpul rece, primul aspect ce iese la suprafață este legat de cele două stiluri care mereu predomină: casual și elegant. Există bărbați care doresc să poarte tot sezonul rece un anumit palton iar alții care nu se pot desprinde de geaca comodă și care ”merge la orice”.

Pentru a fi sigur că o achiziție își merită banii, îți punem la dispoziție câteva aspecte pe care să le urmărești și de care să te folosești pentru a nu da greș.

Ei bine, există diferențe considerabile între cele două, dar dacă sunt achiziționate cu grijă, acestea te vor mulțumi pe deplin. Ca de exemplu, modelele integrate de Dovani în colecția de iarnă îndeplinesc criteriile unor piese vestimentare de înaltă calitate, fiecare design în parte fiind conceput pentru a oferi bărbaților un aspect prezentabil.

În cazul acesta, ne putem axa pe două traiectorii care trasează liniile celor două stiluri eterne. Reprezentativ ținutelor casual sunt gecile, diverse modele, culori și cusături, aspecte care constituie puncte care provoază încertitudine în procesul de achiziționare.

Iar pe a doua traiectorie se află stilul elegant care este reprezentat de paltoanele, de asemenea, disponibile în diverse nuanțe și modele.

Ce trebuie să urmărești când achiziționeză un palton?

Aspectele esențiale ce sunt luate în considerare când se achiziționează un palton sunt: materialul, nuanța, lungimea și croiul. Acestea trei consolidează aspectul potrivit pentru fiecare individ. Dacă un palton este realizat corespunzător, un bărbat se poate simți confortabil și elegant în același timp. Acesta poate fi purtat atât pe timp de zi cât și seara, aspectul ce nu este de neglijat este determinat de restul articolelor vestimentare care se atașează ținutei.  

Trebuie să știi, mai întâi de toate, ce tip de palton ți-ai dori și care ți se potrivește în funcție conformație. Paltonul este o piesă vestimentară atemporală pe care o achiziționezi și care te poate însoți câțiva ani. Paltonul este specific stilului elegant, iar în funcție de croi, el oferă persoanei posesoare un aer specific propriei identități.

Dacă ești o persoană care nu dorește să abordeze note mai diverse în ceea ce privește gama cromatică, primele nuanțe pe care trebuie să le abordezi sunt bleumarin, negru sau gri. Există suficiente modele care să se muleze pe orice gust. Bineînțeles, un exemplu potrivit pentru persoanele care doresc să iasă din anonimat sunt paltoanele bej cu tentă vintage, de o lungime considerabilă, ce asigură atât confortul termic, cât și aspectul elegant.

Ceea ce luăm cu literă de lege în considerare atunci când achiziționăm un palton este țesătura. Dacă țesătura este de calitate, obținem meritul unei investiții inteligente. În funcție de stabilirea acestui criteriu, trebuie să avem în calcul procesul de curățare și îngrijire, pentru că țesăturile sunt diferite și necesită procedee diverse.

Ghidează-te corect când achiziționezi o jachetă?

Orice bărbat ia în considerare gradul de confort termic pe care i-l va oferi o anumită geacă, urmând să privească aspectul legat de nuanță, care este aleasă mereu în funcție de articolele deja existente în șifonier.

O geacă mereu va putea pune în valoare formele unui bărbat, lungimea acesteia fiind un aspect ce nu trebuie neglijat, în special dacă avem în discuție persoane friguroase. Persoanele înalte trebuie să evite gecile scurte, acestea pun în dezavajtaj purtătorul prin simplul fapt că alungește picioarele mai mult decât este necesar.

Iar dacă ești nehotărât în ceea ce privește tipul de geacă, respectiv cu nasturi sau cu fermoar, noi îți recomandăm să optezi pentru cele cu fermoar, pentru că în anotimpul rece nu există suficientă dexteritate, iar diversele accesorii pe care le deținem, precum mănușile, servieta sau diversele bagaje pot crea un real disconfort.

Pe dovani.ro vei găsi diverse modele cu sistemul de prindere bazat pe fermoar, realizate cu atenție pentru iubitorii articolelor vestimentare.

Un ultim aspect pe care îl punctăm este grija pentru procesul de curățare și îngrijire. Dacă dorești să te bucuri de o perioadă îndelungată de articolele tale vestimentare, du-le la curățătorie, de acolo poți fi sigur că le vei scoate în cea mai bună formă și într-o stare impecabilă.