Pasiune la nivel de artă cu noile stilourile de la Poenari.ro

BUCURESTI - 26 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Cu o experiență impresionantă, dar și cu o prezență remarcabilă pe piața românească de profil, povestea brandului POENARI continuă într-un ritm alert și în anul 2021. Cunoscătorii acestui brand de prestigiu știu faptul că fiecare dintre stilourile Poenari este, cu desăvârșire, un produs de lux, ce vine în întâmpinarea utilizatorilor cu un set complex de avantaje.

Poenari Alpha

Poenari Alpha

 Într-un univers dedicat schimbărilor, arta de a scrie cu stiloul va rămâne mereu pe lista valorilor perene. 

Poenari

După ce pandemia a tras un puternic semnal de alarmă în viețile tuturor, amintindu-ne cât este de important să ne prețuim, înainte de orice altceva, pe noi înșine și, mai ales, să ne bucurăm de viață, specialiștii din spatele brandului POENARI au identificat o nouă tendință în rândul consumatorilor.

Este vorba despre nimic mai mult și nici mai puțin decât despre recunoașterea propriilor eforturi depuse de-a lungul timpului și, bineînțeles, despre sărbătorirea performanțelor înregistrate. Tocmai de aceea, în acest an, Poenari.ro le-a pregătit o surpriză inedită tuturor iubitorilor de frumos: lansarea unei noi colecții de stilouri de lux, denumită Alpha 36.

Colecția de stilouri Poenari Alpha 36 cuprinde un număr de 13 stilouri de lux, confecționate din rășină acrilică, disponibile în numeroase variante cromatice. Asemenea celorlalte instrumente de scris ale acestui brand, stilourile Alpha 36 pot fi, la rândul lor, personalizate cu mesajul dorit de către client, astfel încât să inspire o doză suplimentară de autenticitate.

Stiloul Poenari unisex Alpha 36 Sunny White – o notă de optimism, atât de necesară în noul an

De cele mai multe ori, o atitudine energică și pozitivă își are punctul de plecare în micile detalii. Așadar, importanța unui stilou personalizat nu trebuie niciodată subestimată, mai ales atunci când ne inspiră să luăm decizii favorabile.

Stiloul Poenari Alpha 36 Sunny White revoluționează gama de stilouri de lux în primul rând prin design-ul său special. Conceput în așa fel încât să exprime eleganță și simplitate la cel mai înalt nivel, se dovedește atât un clasic prin construcția sa atentă, cât și modern prin diversitatea materialelor și a nuanțelor pe care le îmbină.

Nu este deloc un secret faptul că albul este o nuanță ce exprimă împăcare, liniște, calmitate și înțelepciune. Fără îndoială, în 2021, fiecare persoană își dorește să experimenteze toate aceste stări, îndeosebi dacă luăm în considerare instabilitatea cu care ne-am confruntat pe toate planurile în decursul anului trecut.

Fiind un stilou unisex, cu o simbolistică aparte, stiloul Alpha 36 Sunny White excelează și din prisma caracteristicilor tehnice. Astfel, calitățile peniței de dimensiuni mari (tip M) sunt valorificate prin ușurința în procesul de scriere, iar combinația de materiale metalice și lemnoase conduc la confort deplin în timpul utilizării instrumentului. Alimentarea stiloului este deosebit de facilă, fie cu ajutorul rezervelor universale, fie prin intermediul convertorului, care este inclus în preț.

Prin urmare, 2021 poate fi un an al schimbărilor în bine, al energiei pozitive și, cel mai important, al realizărilor, lăsând în urmă eșecurile sau dezamăgirile trecutului. Noua gamă de stilouri Poenari este dedicată succesului, încrederii în sine și autocunoașterii, motiv pentru care dezvoltarea personală poate începe chiar astăzi cu inspirația potrivită.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/pasiune-la-nivel-de-arta-cu-noile-stilourile-de-la-poenari-ro