Plăcile mozaic: criterii și sfaturi pentru cea mai bună alegere

Suceava - 29 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Dacă sunteți în căutarea unui nou stil de amenajare și doriți o abordare unică pentru casă dumneavoastră, optați cu încredere pentru plăcile mozaic .

decorațiuni interioare

decorațiuni interioare

 Pentru un aer rafinat al locuinței, una dintre cele mai bune alegeri în materie de design interior este mozaicul. 

Sigma XXL

Primul avantaj care vine în întâmpinare este legat de aspectul cromatic inedit. Pe lângă acest criteriu se strecoară contrastul, care dă locului o armonie aparte.

Plăcile de mozaic au mai multe avantaje, atât practice, cât și estetice. În primul rând, trebuie să luați în considerare stilul propriu atunci când doriți să faceți o schimbare, având în vedere că acest tip de element decorativ necesită a fi amplasat pe o anumită porțiune din suprafața totală, nu în toată încăperea, pentru a-și îndeplini cu succes misiunea.  

De ce să alegeți plăcile mozaic?

În primul rând, se adaptează perfect băilor și bucătăriilor, dar și dormitoarelor. Mozaicul este printre cele mai căutate elemente decorative de lux, pentru că durata de viață este mult mai îndelungată decât oricare alt element integrat în această categorie. Motiv pentru care, vă puteți bucura fără a vă face griji de o ulterioară deteriorare. În același timp, este practic deoarece, pe acest tip de placă rezistența la aderență este mult mai mare decât a altor tipuri de plăci. 

Un alt avantaj, destul de considerabil al mozaicului este latura estetică. Mozaicul poate fi defalcat într-o multitudine de simboluri, de la o simplă imagine de figuri, la cele mai sofisticate.

Cum să alegeți plăcile de mozaic? 

Crearea unui design spectaculos sau divers ține extrem de mult și de preferințele personale. De exemplu: un bărbat care este singur nu va alege pentru baia sa aceleași nuanțe pe care le va alege un cuplu sau o adolescentă.

Alegerile ne reprezintă pe fiecare dintre noi și începând de aici, mai avem un singur pas până la decizia finală. Vreți un model simplu, clasic sau un model unic, original, nonconformist? 

În cele din urmă, nu trebuie să uităm de mobilier. Este foarte important să țineți cont și de pereții și mobilierul unei camere, altfel riscați să faceți încăperea prea încărcată. 

În ceea ce privește calitatea, plăcile trebuie să respecte standardele, în funcție de rezistența lor la impact: pentru rezistență la trecere, suprafețe alunecoase sau pentru zgârieturi. Există niveluri diferite de rezistență pentru fiecare model, alegerea depinde de nevoile fiecăruia. De exemplu, rezistența la trecere trebuie să fie mare pentru locuri aglomerate, cu trafic intens. 

Există alegerea perfectă? 

Cu siguranță da, însă, ea trebuie să depindă de părerile concrete ale specialiștilor. Aici intervine gândirea și imaginația unor profesioniști. Aceștia vor ști să vă îndrume spre alegerea ideală, pentru orice stil (clasic, rustic, contemporan) și vă vor oferi o mare libertate de a fi creativi, deoarece puteți personaliza la infinit.

Peiesele de mozaic sunt printre cele mai apreciate elemente de decor atunci când discutăm despre eleganță, stil diversificat și extravaganță. Plăcile de mozaic sunt elemente ce trebuie să creeze armonie locului, să fie piesele care completează un puzzle bine gândit.

Vă recomandăm să apelați specialiștii Sigma XXL pentru a obține cele mai bune sfaturi, alături de elemente decorative de calitate superioară. Intrați chiar astăzi pe sigmaxxl.ro și descoperiți cele mai fascinante modele de plăci pentru decor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/placile-mozaic-criterii-si-sfaturi-pentru-cea-mai-buna-alegere