POENARI.ro – povestea unui vis măreț devenit realitate

BUCURESTI - 27 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Prin natura lor, oamenii sunt înzestrați cu dorința de a progresa continuu, de a avea așteptări mai mari de la propria persoană, dar și de a lua decizii despre care, cu siguranță, speră să îi conducă pe drumuri de succes.

Stiloul Poenari Baron Măslin

Stiloul Poenari Baron Măslin

 Îmbinăm în mod armonios naturalețea lemnului, eleganța metalelor prețioase și măiestria mâinilor pentru a da naștere unor adevărate bijuterii. 

Poenari

Acesta este și cazul unuia dintre cele mai bine fundamentate branduri autentice românești: POENARI . În situația în care nu ați auzit nici măcar o dată acest nume expresiv, vă spunem doar atât: este vorba despre un brand puternic, care și-a consolidat renumele de-a lungul timpului, pornind de la o idee aparent ireală, ce a prins contur prin pasiune, multă muncă și încăpățânare. Pentru că da, fără discuție, este nevoie de un gram suplimentar de ambiție pentru a da formă unui concept nou, absolut inedit, așa cum este gama de stilouri confecționate din lemn, disponibilă pe Poenari.ro.

Despre românul Petrache Poenaru știm că a brevetat cu grandoare în anul 1827, în Franța, invenția denumită „Condei portăreț fără sfârșit, alimentându-se el însuși cu cerneală”. Totuși, ceea ce trebuie să mai cunoaștem despre acesta se referă la faptul că i-a servit drept sursă de inspirație antreprenorului Lucian Poenari, care, la rândul său, s-a dovedit a fi de neoprit în crearea unui produs de lux, ideal pentru iubitorii de frumos și de autenticitate.

Stilourile POENARI din lemn – dovada pasiunii românești care nu cunoaște bariere

Pe măsură ce ne lăsăm cuprinși de magia din spatele site-ului Poenari.ro, pătrundem, fără să știm, către un univers în care cuvântul unic are un înțeles aparte. Atenția până în cele mai mici detalii, materialele deosebite și prețioase, combinate armonios prin tehnicile manuale de realizare a stilourilor și încăpățânarea de a transforma în realitate unui vis frumos reprezintă doar o parte infimă dintre detaliile ce stau la baza mecanismului instrumentelor de scris ale brandului POENARI.

La momentul de față, pe site, sunt disponibile un număr de cinci colecții de stilouri și de pixuri din lemn, fiecare dintre acestea fiind ramificată în funcție de culoare și material în mai multe variante de instrumente de scris.

În acest mod, reprezentantele sexului frumos, dar și bărbații își pot alege propriul stilou de lux, 100% românesc, care vine ambalat sub forma unei povești de-a dreptul inspirațională.

Mai mult decât atât, viitorii utilizatori ai stilourilor POENARI au posibilitatea de a-și personaliza noua achiziție, punându-și amprenta asupra sa prin intermediul unui text ce poate fi gravat pe cutia produsului, precum și pe suprafața stiloului, respectiv a pixului, după preferințe. În general, această opțiune ne scoate din încurcătură ori de câte ori suntem în căutarea unui cadou rafinat, pe care plănuim să îl completăm cu o notă personală, în funcție de destinatar.

După cum sigur s-a întâmplat în nenumărate rânduri și până acum, sarcina de a cumpăra un cadou surprinzător chiar și pentru o persoană dragă, căreia îi cunoaștem gusturile, ne pune în dificultate. Cu toate acestea, un stilou de lux, confecționat dintr-un lemn cu poveste, istorie sau cu o anumită importanță simbolică reușește să ducă ideea de dar la un nivel greu de egalat.

Prin urmare, lăsați visele să facă parte din propria voastră realitate, așa cum, în fiecare zi, ne demonstrează brandul POENARI că este posibil!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/poenari-ro-povestea-unui-vis-maret-devenit-realitate