Primăvara continuă cu oferte atractive pe Poenari.ro

BUCURESTI - 23 martie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Social, Retail

În luna martie, iubitorii de frumos sunt întâmpinați de o nouă ofertă promoțională pe Poenari.ro .

www.poenari.ro

www.poenari.ro

Dacă este să ne gândim la brandurile care inspiră profesionalism la cele mai înalte cote, dar și pasiune desăvârșită, atunci, cu siguranță, trebuie să amintim de Poenari.

Brandul românesc Poenari a luat naștere de la o simplă idee, deosebit de ingenioasă de altfel. Întrebându-se cum ar fi dacă instrumentele de scris ar fi realizate din lemn în loc de plastic, antreprenorul Lucian Poenari a reușit să dezvolte ceea ce mulți alți întreprinzători au încercat de-a lungul timpului, însă fără să se bucure de același succes ca al său: o afacere care să cucerească prin atenția la detalii, prin inovație și, mai ales, prin rezultatul final absolut spectaculos.

În luna martie, magazinul online Poenari.ro și-a surprins clienții cu oferte pe cât se poate de atractive, care au marcat cu entuziasm atât începutul primăverii, cât și Ziua Femeii, mult-așteptată de către reprezentantele sexului frumos.

Cu toate acestea, surprizele nu se opresc aici, ci continuă pe Poenari.ro în același ritm promoțional, astfel cum au și început.

O nouă ofertă de primăvară pe Poenari.ro

Achiziția unui instrument de scris de lux, așa cum sunt stilourile Poenari, devine o experiență aparte, complet diferită pentru utilizatori. Vorbim despre un design impresionant, despre greutatea potrivită, îmbinarea perfectă a tuturor pieselor componente, dar și despre încrederea de sine pe care aceste stilouri reușesc să o impregneze în personalitatea deținătorului.

După cum am amintit în rândurile anterioare, în această lună iubitorii de frumos sunt întâmpinați de o nouă ofertă promoțională pe Poenari.ro. Astfel, orice model de stilou comandat din gama Allegria sau Alpha 36 vine însoțit de un etui din piele de tip portofel, oferit gratuit, sub formă de cadou la achiziție. Așadar, în loc de cutie, clienții magazinului online Poenari.ro se pot bucura de un produs elegant, care exprimă rafinament și autenticitate.

Bineînțeles, oferta este valabilă doar până la finalul lunii, discount-ul de 85 de lei (pentru varianta pe negru) sau de 90 de lei (pentru varianta pe bej) aplicându-se automat.

Gama Allegria – o colecție de stilouri construită în jurul feminități absolute

Gama Allegria este cea mai recentă colecție de instrumente de scris lansată de către brandul românesc Poenari și este compusă din patru modele de stilouri, în nuanțe pe cât se poate de feminine.

Cu alte cuvinte, delicatețea și sensibilitatea caracteristică femeilor au constituit muza datorită căreia au rezultat cele patru variante de stilouri: Allegria Infinita, Allegria Lirica, Allegria Primavera și Allegria Rossa. Fiecare dintre acestea este destinat reprezentantelor sexului frumos, fiind extrem de ușoare, în așa fel încât să se potrivească mâinilor gingașe ale deținătoarelor. De asemenea, întreaga colecție prezintă o siluetă subțire, elemente de design atent lucrate, precum și un finisaj glossy, completat de sclipirea rose a metalului.

Gama Alpha 36 – expresia simplității în cea mai elegantă formă a sa

Alpha 36 este denumirea unei alte colecții de succes a brandului Poenari, cuprinzând instrumente de scris atât în nuanțe feminine, cât și masculine, tocmai spre a cuceri preferințele oricărui utilizator. Aspectul exclusivist al fiecărui stilou din gama Alpha 36 se datorează îmbinării cu treceri fine a rășinii acrilice din care este lucrat corpului stiloului cu numeroasele inele metalice accesorizante.

Instrumentele de scris ce fac parte din această gamă prezintă o peniță realizată din oțel placat cu aur și vârf din iridiu, într-o singură variantă de grosime a scrisului (M-Medium), recomandată pentru scrisul curviv.

Unul dintre liderii consacrați în domeniul cadourilor personalizate, magazinul online Poenari.ro încheie luna martie în stilul său tipic, cu o campanie promoțională ce încântă utilizatorii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ecom-digital/primavara-continua-cu-oferte-atractive-pe-poenari-ro